Гороскоп на 27 листопада 2017 року

Неділя, 26 листопада 2017, 22:41
Гороскоп на 27 листопада 2017 для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 27 листопада 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам необхідно зважати на нюанси обстановки. Ключову роль відіграють не зовнішні обставини, а приховані тенденції. Щоб зорієнтуватися в ситуації, доведеться враховувати загальну атмосферу або вловлювати настрої окремих людей. Важливо вміти зберігати особисті та ділові таємниці. Невідповідний момент для переговорів, знайомств, захисту своїх інтересів. Симпатію і співчуття краще проявляти мовчки. Не варто захоплюватися розпитуваннями і нав'язувати свої послуги: оточуючі будуть вдячні вам за делікатність.

Телець (21.04 - 21.05)

Сьогодні Тельцям легко підтримувати рівновагу у відносинах. З партнером надійно зв'яже взаємне почуття, вигода, схожість смаків, надія на спільне майбутнє. Також, мотивом може бути подяку, кредитне зобов'язання. Якщо в договорі або чужому поведінці щось насторожує, краще почекати з зазначенням конкретних претензій. У той же час, не варто задовольнятися припущеннями, вірити на слово або втішатися фантазіями: не виключено, що від вас щось приховують, і пора почати перевірку фактів.

Близнюки (22.05 - 21.06)

У неоднозначних ситуаціях цього дня Близнюкам доведеться дотримуватися гнучкої тактики. Зірки попереджають, що невизначеність може затягнутися, і радять не квапити події штучно. Бажано взяти тайм-аут на роздуми важливого кроку, цікавої пропозиції. Варто відкласти момент вступу на посаду, взяття зобов'язань. У переговорах безпечніше ухильна позиція. Не варто поспішати з виконанням наказів: не виключено, що найближчим часом вони будуть скасовані або переглянуті.

Рак (22.06 - 23.07)

Для Раків атмосфера цих доби сприятлива, так як дозволяє в будь-якій ситуації знайти свою спокійну нішу. Краще рішення підкаже інтуїція. День схиляє до ідеалізму, ігнорування суворої реальності, підживлює віру і надію. Можлива моральна підтримка від далеких друзів, представників закону або вищих сил, але варто пам'ятати, що не все в їх влади. Успішність може супроводжуватися спокусою: зростає спокуса обійти частина правил, ухилитися від покарання, нудної роботи, виконання боргу.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять не покладатися на чуже чесне слово, так і на свої розрахунки теж. В хід подій сьогодні легко втручаються невраховані деталі, змінюють картину. Важливо тримати включеним інстинкт самозбереження, піклуватися про своїх інтересах. Не варто афішувати своє особисте життя, звички і симпатії. Якщо життя багато чому вас навчила, можна зробити ставку на чуття. Недосвідченим Левам краще не довіряти своїм відчуттям. Можлива невизначеність у питаннях банківських вкладів, аліментів, спадщини.

Діва (24.08 - 23.09)

Сьогодні зірки не радять Дівам самим проявляти ініціативу. У той же час, варто мати про запас кілька варіантів поведінки, якщо її виявив хтось інший, наприклад, вас запросили до діалогу. Бажано ретельніше вибирати вирази: вас можуть спіймати на слові, в чомусь викрити. Поведінка малознайомих людей і тих, хто викликав у вас підозри, корисно проаналізувати: не виключено, що у чужої політики буде «подвійне дно». Цілком віддаватися почуттям варто лише в обстановці повної довіри.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам не варто нехтувати лікувальними процедурами, особливо приємними. Якщо самопочуття не викликає підозр, краще не відмовлятися від профілактичних заходів: недбалість може призвести до ослаблення організму, підвищити його сприйнятливість до переохолодження, інфекційно-вірусних атак, отруєнь. У плани дня може увійти відвідування лікаря, придбання медикаментів. Не виключено інтерес до методів нетрадиційної медицини. Зростає ймовірність бюрократичної плутанини, непорозумінь з документами.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні Скорпіони легко утримають увагу на декількох напрямках одночасно. Вільні від турбот Скорпіони можуть присвятити цей день любові і творчості. Незважаючи на природне володіння мистецтвом інтриги, в деяких ситуаціях ви ризикуєте втратити пильність і про те проговоритися. Зірки радять не афішувати джерела доходу, плани щодо подарунків та відпочинку, не ділитися занепокоєнням з приводу фінансування: натяк на тонкощі матеріального становища може породити непотрібні підозри.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Душевна гармонія, яка сьогодні необхідна Стрільцям, досягається емоційної підстроюванням під обставини і рівновагою фінансових інтересів. Особливо важливим буде згода в родині і в любовних стосунках. Не виключено, що заради ідилії в близькому колі ви пожертвуєте принципом, підете на компроміс. Можлива тяга до самотності. Не кращий день для починань, офіційних переговорів. Не варто судити по проявів почуттів про справжні наміри: емоції можуть бути прикриттям для маніпуляцій.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам зірки радять бути обачнішими у спілкуванні. Зростає ймовірність дезінформації, появи чуток і пліток, навіть офіційні відомості можуть потребувати підтвердження. Також, зараз вам не варто поспішати озвучувати власні ідеї і плани, краще дати собі час на їх ретельне обмірковування. В особистих стосунках варто уникати іронії та аналізу, вбивають таємницю і романтику. Можливі непорозуміння у дорозі, збої в роботі зв'язку. Небажано перебування в холоді і вогкості, на протягах.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні Водоліям навряд чи вдасться змінити хід подій. Однак можна отримати додаткову вигоду з ситуації, обстановки, наприклад, поповнити рахунок, придбати красиву річ, смачно поїсти, скористатися службовим становищем або чиєїсь симпатією. Ймовірно наростання протиріч між почуттями і логікою. Потреба все перевіряти і аналізувати може поширитися на любовні відносини, фінансові питання. Не виключені сумніви в якості або доцільності деяких вкладень і покупок.

Риби (20.02 - 20.03)

На хвилі успіху і натхнення Риби схильні вдаватися до задоволень і не думати про нудних речах. Буде вдалим шопінг, побачення. Для частини Риб ідеальним проведенням часу стане усамітнення. Одночасно, можуть наростати знайомі сумніви і підозри. Зірки радять дивитися в очі своїм страхам і аналізувати їх: це найкращий шлях попередити неприємності. Не варто затверджувати плани, брати участь в переговорах і співбесідах, озвучувати свою думку на нараді, відправляти важливі листи.