Гороскоп на 4 грудня

П'ятниця, 4 грудня 2020, 00:42
Гороскоп на 4 грудня для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 4 грудня

Овен 

Постарайтеся убезпечитися від думок і людей, які можуть принести хвилювання і дискомфорт. Більше часу приділяйте собі і справах, які вам до душі. Може бути, складні питання зараз варто відкласти. Не приймайте поспішних рішень. Займіться складанням планів на майбутнє, але приводити їх у життя поки рано.

 Телець

Ймовірні різкі зміни настрою, незрозуміле роздратування, коли здається, що все втратило сенс. Проявіть витримку і терпіння, і скоро хмари розійдуться. Можливо, що вам вдасться з'ясувати всі мучили вас питання, відносини з близькими стануть зрозумілими і гармонійними. Зверніть увагу на здоров'я. У разі нездужання не слід перенапружуватися фізично і розумово, так як можливі травми і нервові зриви.

 Близнюки

Надійшла ділову інформацію перевіряйте самостійно і нікому не вірте на слово. Можливо, нові знайомства на даному етапі виявляться корисними. У стосунках з коханою людиною візьміть на себе організацію спільного дозвілля.

 Рак

Вам раптом може здатися, що все втратило сенс, але скоро хмари розійдуться, і ви відчуєте впевненість у своїх силах. Можливо, що вам вдасться з'ясувати всі мучили вас питання, відносини з близькими стануть зрозумілими і гармонійними. Зверніть увагу на здоров'я, не слід перенапружуватися фізично і розумово, так як в цей період можливі травми, нервові зриви і загострення хронічних захворювань.

 Лев

Зараз для вас йде вдалий період для професійної діяльності. Тому, якщо ви розраховуєте на підвищення по службі або збільшення зарплати, то сміливо можете вирушати до начальства. А якщо нинішнє положення або місце роботи вас не влаштовує, то варто пошукати щось інше. Не виключено, що пошуки увінчаються успіхом.

 Діва

Сьогодні особливо небезпечне перенапруження з-за різкого зниження життєвого тонусу. Не варто починати нові справи, підписувати документи, швидко їздити. Можливі всякого роду помилки й непорозуміння. Любовні розчарування будуть переноситися з працею. Якщо ви потребуєте допомоги і підтримки, то зверніться до близьких родичів і старим друзям.

 Стрілець

У цей день все буде йти по накатаній доріжці, і особливо емоційних сплесків виникнути не повинно. Проблеми можуть виникнути із-за квапливості і власних надмірних амбіцій. Розставляйте пріоритети і робіть все по порядку.

Ваги

Несприятливий день. Тривожний стан вказує на те, що романтичні періоди закінчуються, а бажання досягти свого негайно, незважаючи на почуття партнера, зіпсує ваші подальші відносини. Відкладіть подорожі, подорожі і великі придбання. Крім того, вам доведеться постаратися зробити що-небудь і для досягнення гармонії у власному будинку.

Скорпіон

Сьогодні ви будете цілком здорові, якщо не брати до уваги деяку нервозність. Але все одно подумайте про зміцнення свого здоров'я, так як незабаром можливе загострення хронічних захворювань і виникнення нових. Цей день може бути відзначений новими зустрічами, несподіваними знайомствами. Можлива зустріч з давнім знайомим, який хвилював ваше серце.

 Козеріг

Вдалий час як для професійної діяльності, так і для любовних стосунків. Ви зможете з новими силами взятися за будь-які справи. Якщо якісь зустрічі зриваються, значить, так і повинно бути, і не потрібно йти наперекір своїй долі. Більше часу проводите зі своєю коханою людиною.

Водолій

Цей день відзначений спокусами, спокусами, ілюзіями і обманами. Можливі головний біль і погане самопочуття. У спілкуванні з людьми будьте обачність: вірогідна інформація невірна, брехня і обман. Сьогодні краще зайняти вичікувальну позицію, не втручатися ні в які суперечки і дискусії, інакше все обернеться проти вас.

 Риби

День сприятливий для поїздок і подорожей. Однак не всі Риби зможуть це собі дозволити через брак коштів. Так що виміряйте свої можливості заздалегідь. А нові плани вимагатимуть від вас активності, розширення кола знайомств, встановлення ділових контактів. Крім того, вам доведеться постаратися і для досягнення гармонії у власному будинку. Дратівливість і нетерпимість можуть стати вашими головними ворогами.