Гороскоп на 11 грудня 2017 року

Понеділок, 11 грудня 2017, 16:14
Гороскоп на 11 грудня 2017 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 11 грудня 2017 року

Гороскоп Овен. Зірки пророкують Овну вдалий день, коли можна реально спіймати птаха щастя за хвіст. Головне, не ризикувати тим, що вже зроблено.

Гороскоп Телець. У Тельців вдало пройдуть побачення, будь з'ясування відносин. Зараз легко знайти спільну мову з «другою половинкою». Не пропустіть щасливу можливість примирення.

Гороскоп Близнюки. Цей період буде плідним, хоча самі ви можете відчувати незадоволення собою або тим, що вас оточує.

Гороскоп Рак. У Раку створиться враження, що все навколо від нього чогось хочуть. Можливо, що ви випереджаєте події, тому стаєте дуже недовірливим.

Гороскоп Лев. У складній ситуації вам вдасться проявити чудеса винахідливості, що принесе заслужену повагу колег. Займіться громадською діяльністю.

Гороскоп Діва. День сприятливий як для любовних справ, так і для творчих процесів. Ви зможете проявити себе непересічною особистістю і здобути схвалення оточуючих.

Гороскоп Ваги. Зірки радять Терезам переступити через ту рутину і буденність, яка тягнула їх донизу. Є шанс зміцнити матеріальне становище, а також знайти нове джерело доходів.

Гороскоп Скорпіон. Можливі нові несподівані й цікаві знайомства, швидке і несподіване рішення про укладення союзу. Поєднання Венери й Урана дарує прекрасні можливості для емоційного і духовного спілкування з партнером.

Гороскоп Стрілець. Прийняття відповідальних рішень краще перенести на інший, більш сприятливий для цього час. Можна зав'язувати нові знайомства, приймати гостей.

Гороскоп Козеріг. Козеріг успішно реалізує всі заплановані проекти. Навіть колеги здивуються, наскільки швидко ви будете діяти в нестандартних ситуаціях.

Гороскоп Водолій. В цей період протягом гострих запальних, інфекційних недуг пом'якшується, але захворювання статевої сфери і щитовидної залози можуть нагадати про себе.

Гороскоп Риби. Постарайтеся не брати підвищених зобов'язань. Не соромлячись, звертайтеся за допомогою до своїх рідних і близьким. Зараз не рекомендується поспішати з прийняттям рішень.