Гороскоп на 15 грудня 2017 року

П'ятниця, 15 грудня 2017, 11:45
Гороскоп на 15 грудня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 15 грудня 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнів аж до ночі буде відрізняти підвищена емоційність, чуттєвість, вразливість. Не виключена лінь, подвійність позиції, пасивність у життєво важливих питаннях. Можлива концентрація на фантазіях, приємних відчуттях. Деякі бажання будуть незвичайними. Це не самий вдалий момент для розвороту в новому напрямку: ваша енергія може піти у мрії, а не реальні дії. Може підвести залежність від особистих уподобань, потреб, поганих звичок, або від інших людей.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям необхідно ладити з партнерами, потенційними або явними конкурентами, впливовими людьми і групами, представниками фіскальних структур. Сьогодні це неважко, особливо, якщо ви володієте схильністю до емпатії і вмієте читати чуже настрій. У разі ускладнень, день допоможе піти від удару, пом'якшити конфлікт, відвести загрозу. Можливо, до вас прийде стратегічно важлива інформація, або вас осяє корисна ідея. Відповідний момент для приватного розмови, якщо ви впевнені у співрозмовнику.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам зірки радять не порушувати склався на даний момент порядок речей. Не варто намагатися змінити баланс інтересів, кардинально змінювати стиль спілкування, фронт завдань, набір інструментів або методик. Корисно прислухатися до слів партнера, критики опонента: можливо, ви почуєте щось важливе. Якщо чужі слова викликали у вас негативну емоційну реакцію, небажано поспішати з відповіддю: сьогодні мовчання може виявитися тим самим «золотом», яке береже час і нерви, рятує відносини.

Рак (22.06 - 23.07)

Заповзятливі Раки в цей день насолоджуються перемогою і приємною думкою про подальші успіхи. Надихаючий вплив успіху може виражатися не тільки у гарному настрої, але й у поліпшенні самопочуття, аж до мимовільного зцілення від недуг психосоматичного характеру. Нерішучі і ледачі Раки можуть пошкодувати про свою пасивність, так як сьогодні суєта виявиться запізнілою. Невикористаний шанс можна компенсувати привабливими мріями, але краще подумати про спосіб надолужити згаяне.

Лев (24.07 - 23.08)

Львів може підвести емоційність, а також залежність від сімейної ситуації, побутових та психологічних нюансів. Можливі проблеми з мобільністю, товариськістю, ініціативою. Будь-які активні дії можуть завести в глухий кут. Інертність, настрій чи збіг обставин можуть змусити залишитися вдома. Не варто планувати на цей день трудомісткі нові справи. Бажано культивувати і підживлювати позитивні емоції, уникати зацикленості на руйнівних почуттях, неприємних асоціаціях.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки радять зберігати контроль за ситуацією, але не покладатися цілком на раціональне мислення. Їжу для розуму і мотив для дій сьогодні багато в чому забезпечують емоції. В ділових ситуаціях виручить швидше чуття, ніж сухий розрахунок і спроба наслідувати змодельованої сценарієм. Бажано почекати з внесенням свого вкладу в спільну розмову. У суперечці краще не робити ставку на логічні доводи: важливіше словесних виливів може стати мовчазне взаєморозуміння, співчуття, загальне спогад.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам варто відкласти до завтра важливі зустрічі та консультації, участь у нараді, співбесіді. В цей день можуть бути закриті шляху, можливо відсутність потрібних людей або умов для повноцінного спілкування. Знайдену інформацію сьогодні краще залишити при собі: ймовірність того, що вас почують і зрозуміють, невелика. Не виключено, що ви самі дозволите помилку, керуючись почуттями або фантазією. Можлива витік коштів, якщо ви проявите жадібність або по неуважності продублируете недавні покупки.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіони можуть втратити частину азарту або бойового духу, стати менш енергійними і більш великими. День підходить для спокійних занять, або для відпочинку, розслаблення, усамітнення, тимчасового відходу з арени подій. Якщо ви сповнені сил, бажано зменшити активність. Добре послухати музику, помріяти. У разі перевтоми або перевантаження враженнями, матиме благотворний вплив сон. Ваша оцінка своєї діяльності сьогодні інтуїтивно вірна, так як ви знаєте себе краще, ніж хто-небудь інший.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільців чекає інформаційно насичений день, може прийти осяяння, надійти важлива звістка. Збивати з пантелику можуть почуття, фантазії, таємні бажання і пристрасті. Не всім Стрільцям вдасться зберегти вірність звичною схемою мислення, привести до єдиного знаменника логічні і емоційно забарвлені аргументи. Зростає ризик непорозуміння. Варто побути на самоті, відкласти до завтра переговори та інші заходи, пов'язані з викладом вашої позиції, презентацією ідей, захистом інтересів.

Козеріг (22.12 - 20.01)

В цей день Козероги схильні зациклюватися на хвилюючих тем, що не обов'язково веде до негативного результату. Наполегливі спроби передбачити майбутнє або розібратися в минулому можуть підвести вас до цікавого висновку, допомогти у прийнятті важливого рішення, звузити коло можливих варіантів. Не варто скидати з рахунків власну інтуїцію: в складному питанні саме вона допоможе вам вловити суть. Також, сьогодні не варто нехтувати колективним досвідом: мудрість поколінь, прикладами з життя інших людей.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям сьогодні ледь може даватися об'єктивність. Не виключені проблеми з адекватною оцінкою цілей, засобів, результатів, з розумінням своєї ролі у спільній грі. Є ризик прийняти за істину свої або чужі фантазії. Правильний незамутнений погляд на хід подій буде обернено пропорційний вашої емоційної залученості: ви будете набагато точніше оцінювати події, якщо воно вас не стосується. Варто утриматися від ініціатив, публічних заяв, відвертих бесід з малознайомими людьми.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки дарують сприятливий день. Зниження зовнішньої активності не послабить вашого внутрішнього ентузіазму. Можна закрити очі на протиріччя, отримувати задоволення від поточних подій і мріяти про щасливе майбутнє. Зворотною стороною позитивних моментів цього дня може стати зайва самозаспокоєність, безтурботність, схильність жити у світі мрій, віра в автоматичне виконання всіх бажань за помахом чарівної палички. Не варто забувати про незакінчених справах, ігнорувати чужу думку.