Гороскоп на 29 грудня

Вівторок, 29 грудня 2020, 00:02
Гороскоп на 29 грудня 2017 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 29 грудня

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні Овни схильні до фінансових авантюр, щедрості, марнотратства. Зростає ймовірність вийти за межу дозволеного, перевищити ліміт або повноваження. Крім зовнішніх обставин, до додаткових витрат може підштовхувати особистий мотив. Потужним стимулом буде бажання усунути перешкоду, перевершити інших. У критичний момент не виключено прагнення «вибити клин клином», вирішити будь-яку проблему за допомогою грошей. Уваги може вимагати бізнес, великий проект, податковий або кредитний питання.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельці сьогодні чутливі до зовнішніх викликів, можуть виявитися втягнутими в суперництво. Не виключено бажання когось випередити, затьмарити. Є небезпека втратити душевну або фінансову рівновагу, а з ним і частина переваг. Зірки не радять захоплюватися протистоянням, якщо вам доріг ваш особистий спокій. Отримавши необхідне, не варто робити зайвого, наприклад, відповідати на провокації. Небажано перебільшувати свої справжні потреби. У суперечці краще розумний далекоглядний компроміс.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Протягом дня Близнюків можуть чекати додаткові витрати або клопоти. Саме звичне заняття здатне придбати розмах і зажадати чималих ресурсів. Є ризик не розрахувати свої сили, особливо, якщо у вас багато обов'язків, ви маєте великі запити чи відчуваєте проблеми з самопочуттям. Якщо ви не справляєтеся з фронтом робіт самостійно, доведеться витратитися на пошук помічників і оплату чужих послуг. Небажані заняття, пов'язані з активним спілкуванням і постійними роз'їздами.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні Раки не схильні до економії. Поряд з витратами на одномоментні примхи, можливо прагнення вкластися у віддалене майбутнє, привабливий важливий проект. Стабілізуючу і обмежуючу роль зіграє чужу думку, або необхідність слідувати спільного рішення, враховувати межі загального бюджету. Не варто нарікати на тих, хто регулює ваші потреби, задає вам фінансові або естетичні рамки: швидше за все, це вам же в благо. Можливо, партнер досвідченіше і далекоглядніше вас, або у нього краще смак.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам небезпечно втрачати почуття міри. У відсутність зовнішніх меж чи самоконтролю, можливі перекоси в діловій і фінансовій сфері, непрості моменти в сім'ї і в любовних стосунках. Не виключено криза, що підриває основи матеріального чи психологічного благополуччя. Варто утриматися від гніву, агресії, сцен ревнощів, проявів жадібності. Важливо якомога раніше погасити конфлікт, а самим мудрим рішенням буде не дати йому шансів. Любов або господарність не варто плутати з собственничеством.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам зірки радять не зупинятися на досягнутому, проявити наполегливість і завзятість. У цей день можна багато чого домогтися: примножити початкові можливості, вдало скористатися отриманим перевагою. Будь-які труднощі переборні, якщо не думати, а діяти. Також, буде необхідно проявити практичність, розуміти ринкові реалії. Насичені добу чекають Дів, зайнятих бізнесом або торгівлею, що перебувають у подорожі, що ведуть справи з іноземцями та представниками міжнародних фірм.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам доведеться утримувати увагу на практичній стороні справи. Матеріальні нюанси можуть втрутитися не тільки в робочий процес, але й особисті відносини. Можуть бути важливі питання, пов'язані з податками, спадщиною, відшкодуванням збитків і заборгованості, оцінкою товарів, матеріалів, сировини. Відповідний момент для відвідування передсвяткової розпродажі, будівельного ринку, для вибору інструментів, продуктів, господарських речей. Не варто економити на автомобілі і інших технічних засобах.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам варто уникати конфліктів, або зводити їх до мінімуму. Прямою або непрямою причиною розбіжностей може стати ваша власна лінія поведінки, особливо, якщо ви претендуєте на керівну роль і чекаєте до себе підвищеної уваги. Можливо, навколишні вирішать, що ви занадто багато чого вимагаєте від інших, або дотримуєтеся надто високої думки про своїх особистих талантах. Скорпіонам, які опинилися у виграшному становищі, не варто «бити слабкого», краще проявити благородство і піти на компроміс.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогодні Стрільці схильні цілком поринути в цікавить заняття, будь то укладання угоди, ремонт, тренування або кулінарне творчість. Старанності і терпіння зажадає господарська діяльність, догляд за домашніми улюбленцями. Навіть якщо ви переслідуєте нематеріальні мети, вам доведеться подумати про матеріальну базу для їх досягнення. Навантаження бажано вибирати виходячи з самопочуття: захопленість може спровокувати загострення хронічного нездужання, запустити прихований хвороботворний процес.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам зірки радять не зменшувати набраний напередодні темп. Якщо ви виявите ще трохи завзятості і наполегливості, то незабаром будете насолоджуватися ще однією важливою перемогою. День дозволяє успішно займатися кількома справами одночасно, особливо, якщо вони взаємопов'язані. Очікується благополучне завершення угоди, хороший результат дасть просування бізнесу або плодів творчості. До вашої рішучості ці добу додадуть витривалість і терпіння, можна дозволити собі додаткові фізичні навантаження.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліїв чекає додаткова побутова, фінансова або моральна ноша. Амбітні Водолії стануть заручниками своїх грандіозних задумів. Варто пам'ятати про відповідальність за ініціативу: давши справі старт, буде важко зупинити запущений маховик, можуть знадобитися зайві зусилля або нові матеріальні вкладення. Спокійним Водоліям буде важко зберегти нейтралітет, уникнути тиску ззовні. Зоною підвищеної напруги може виявитися ваш будинок, або та територія, на яку спрямовано вашу увагу.

Риби (20.02 - 20.03)

Цей день дарує Рибам практичність, наполегливість і змушує наполегливіше йти до мети, незважаючи на перешкоди. Можливі пригоди або яскраві запам'ятовуються моменти. Завзятість, проявлену вами, буде винагороджено, однак варто приготуватися до того, що деякі цілі будуть досягатися з додатковими зусиллями, а «навантаження» ви можете отримати те, що вам насправді не потрібно. При цьому не виключено, що вам буде важко відмовитися навіть від небажаних бонусів, так як день розпалює апетити.