Гороскоп на 30 грудня

Середа, 30 грудня 2020, 00:08
Гороскоп на 30 грудня для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 30 грудня

Овен (21.03 - 20.04)

Для Овнів цей день може розпочатися з хвилини ліні або інертності, але до полудня знову з'явиться інтерес до життя. Друга половина доби допоможе вам перемкнути увагу з ділових тим на вільні, перебудуватися на більш легкий і невимушений стиль спілкування. Може посилитися потік повідомлень в вашій панелі месенджері. Не виключена серія забавних непорозумінь або запізнень в дорозі, плутанина при спробі налагодити контакт, зв'язок з друзями і близькими. Не всі відомості варто відразу ж приймати на віру.

Телець (21.04 - 21.05)

Початок дня Тельці можуть присвятити своїм особистим потребам. Можна використовувати в своїх цілях період очікування. Не варто відкладати продумані необхідні покупки. Після полудня зміниться ритм життя або загальна атмосфера. Вам доведеться забути про свої звички і підлаштуватися до нестабільних обставин. Додасться сумнівів, одні питання зміняться іншими. В цей час небажані витрати. До осечкам краще поставитися з гумором. Варто уважніше стежити за дрібницями, щоб уникнути витоку коштів або інформації.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам зірки не радять відкладати рутинні турботи, краще зайнятися ними прямо з ранку. Вже до середини дня вас може захопити інформаційний потік, обставини змусять вас бути більш рухливими і товариськими. Можливо, вам доведеться постійно підтримувати зв'язок, вести діалог. Вашу увагу може цілком поглинути майбутня зустріч, цікава пропозиція. Протягом дня ймовірні коливання, але це вас навряд чи збентежить. Не виключено, що ви станете ініціатором або учасником передноворічної інтриги.

Рак (22.06 - 23.07)

Після полудня Ракам краще змиритися з залежністю від середовища і спробувати знайти в цьому щось приємне. На плани і настрій вплине компанія або атмосфера, в якій ви опинилися. Можлива хвилина коливань або загальна дезорієнтація. Увагу може привернути не дозволена досі загадка. У пошуках вирішення одного питання ви можете раптом знайти відповідь на інше. Вдалий момент, якщо ви хочете щось приховати, загубитися в натовпі. При проблемах зі здоров'ям, варто заздалегідь подбати про потрібні дрібниці.

Лев (24.07 - 23.08)

Протягом дня у Львів з'явиться більше вільного часу, багато представників знаку будуть заздалегідь уявляти святковий уїк-енд в хорошій компанії. Зірки попереджають, що на шляху виконання вашої мрії можуть з'явитися перешкоди. Ускладнити завдання може важливе зобов'язання, зовнішня ситуація, яка-небудь особливість поточного самопочуття. Не виключені проблеми при спробі налагодити зв'язок, отримати відгук або точні відомості. Можливо, вам доведеться пошукати нетривіальний вихід з положення.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам не варто будувати сміливі плани. Практичними питаннями краще зайнятися вранці. У другій половині доби можуть початися коливання між реченнями або можливостями, буде нелегко визначитися з метою. Вселяються слабохарактерні Діви стануть заручниками обставин або чужої думки. Не надто міцними будуть домовленості. Можлива інтрига, розіграш. Не на вашу користь виявляться неуважність і балакучість. Важливо потрапити в середовище, де з вами будуть чесні, не поставлять в незручне становище.

Терези (24.09 - 23.10)

Настрій Ваг покращиться в середині дня. На багато що вдасться поглянути з нового ракурсу. Одні проблеми тимчасово будуть забуті, до іншим життя запропонує поставитися з гумором. Відволіктися від рутини і зобов'язань вам допоможуть інтригуючі неоднозначні новини, випадкові збіги, цікаві зустрічі. Не варто відмовляти собі в праві розслабитися, змінити обстановку, зробити подорож. Зіпсувати приємну перспективу можуть запізнення, ускладнення зі зв'язком, дрібні непорозуміння, невеликі нездужання.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

У цей уїк-енд зірки пропонують Скорпіонам добровільно відмовитися від претензій на лідерський статус. Спроба взяти на себе більше, ніж вимагають обставини, може зіпсувати свято і вам, і оточуючим. Відповідну манеру поведінки підкаже друга половина дня. В цей час буде природним зростання цікавості, підвищення товариськості. Може представити інтерес колективна авантюра. Не варто давати кому-небудь тверду обіцянку: не виключено, що ви його не виконаєте, з незалежних від вас причин.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Ранок багато Стрільці вимушено присвятять рутині, зате вечір обіцяє приплив новин, інтригу або зміну кола спілкування. Якщо у навколишніх накопичилися питання до вас, не йдіть від відповіді: діалог вийде неоднозначним, але дуже цікавим. У той же час, зірки не радять розраховувати на повну відвертість і розкриття всіх таємниць. Не варто переживати, якщо сьогодні ви не знайдете потрібних слів, або зустріч зірветься: атмосфера, що розташовує до контакту, залишиться в силі аж до бою новорічних курантів.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам не завадить відкинути власні очікування і стереотипи, придивитися до людей і обстановці свіжим поглядом. Якщо вас не приваблює перспектива зустрічати Новий рік на самоті, варто проявити більше комунікабельності і легкості в спілкуванні, забути на час про свої амбіції, самолюбство, перфекціонізм, знизити планку запитів. Якщо ви не потребуєте в компанії, корисно розширити кут огляду, бути в курсі новин. Може посилитися помисливість, в тому числі, у зв'язку з нюансами самопочуття.

Водолій (21.01 - 19.02)

Друга половина дня подарує Водоліям більше свободи, допоможе простіше дивитися на складні обставини. З'явиться можливість скинути з себе тягар матеріальних турбот, покинути небезпечне місце або небажане суспільство. Можна віддати шану колишнім зв'язкам і захопленням. Багато Водолії непомітно для себе опиняться в гостях, втягнуться в знайому гру. Деяких Водоліїв товариськість заведе у випадкову, але цікаву компанію. У романтичних стосунках почне грати роль таємничість або недоступність.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні Риби схильні до неуважності, ризикують спізнитися, заблукати, щось забути або переплутати. Ймовірно непорозуміння з близькими, самообман. Риби, не засвоїли уроки долі, можуть знову стати жертвою своїх ілюзій або довірливості. Не варто покладатися на інтуїцію: можна невірно витлумачити інформацію, знак. Небажано змінювати вже прийняті плани на більш привабливі: вас може чекати розчарування. Щоб залишалося комфортним спілкування, не варто приймати близько до серця збіги, жарти, натяки.