Гороскоп на 3 січня 2017 року

Середа, 3 січня 2018, 14:13
Гороскоп на сьогодні, 3 січня 2018 для всіх знаків Зодіака.
Гороскоп на 3 січня 2017 року

Овен

Ніяких грандіозних подій і пригод статися не повинно. До нових шляхів заробітку поставтеся насторожено, так як є небезпека втрат. З'ясовувати стосунки з тими, хто вам дорогий, не слід. Якщо виникне бажання поспілкуватися з друзями, обов'язково знайдіть для цього час - зустріч може виявитися плідною.

 Телець

Не варто брати на себе занадто багато, інакше ризикуєте видихнутись. Можливо, доведеться задіяти старі зв'язки. У якихось ситуаціях вам буде складно знайти спільну мову з людьми. Варто пошукати компроміс. В дорозі не виключені затримки і перешкоди.

Близнюки

Сьогодні ви будете дуже категоричні у всякому дії. Якщо справа стосується загальноприйнятих правил - ви або будете по-ханжестськи слідувати будь-якої букви, або попрете супроти всіх. Велика ймовірність нарватися на неприємності.

 Рак

Ймовірно, сьогодні ви отримаєте пропозицію перейти на нову роботу. Не поспішайте його приймати, краще завершення розпочате на колишньому місці. Можливе загострення хронічних захворювань. Будьте уважні до свого здоров'я. Інтимні зустрічі краще скасувати, так як імовірна сварка або невдоволення один одним.

 Лев

При рішенні будь-яких ділових питань, у цей час, ризикувати не варто. Не плануйте зустрічі, які вимотують. У фінансових питаннях неприпустима недбалість, не сподівайтеся на інтуїцію і везіння, постарайтеся виключити прострочення платежів. Будьте уважнішими на дорозі і не нехтуйте правилами дорожнього руху, навіть в якості пішохода.

 Діва

У діловій сфері починається сприятливий час для здійснення запланованих справ, вирішення важких питань і проблем. Справи, що вимагають великої активності будуть даватися неважко.

 Ваги

На роботі будьте уважні і старанні, продемонструйте відповідальність і здатність швидко орієнтуватися в поточній обстановці. Найбільш значущі питання, наприклад, фінансові або майнові, варто обдумувати в самоті, без втручання сторонніх людей.

 Скорпіон

День змін, перетворень і трансформацій. У зв'язку з цим можливий несподіваний поворот у вашому житті. Ризиковані справи принесуть чималу вигоду. Існує велика ймовірність важливої зустрічі. Будьте готові до будь-якого розчарування і пам'ятайте, що в кінцевому рахунку ви залишитеся переможцем.

 Стрілець

Зараз йде вдалий період для професійної діяльності. Ініціативу слід брати в свої руки. Добре, якщо ви знайдете нові способи вдосконалити те, чим займаєтеся, і залучити додаткові ресурси і зв'язку. Не довіряйте людям, які занадто багато обіцяють.

 Козеріг

Спокійний день. Основна умова — постійно перебуваєте в стані гармонії і рівноваги, навіть якщо вас хтось образив або скривдив. Вибачте, про себе, своїх товаришів по службі або домочадців, але ні в якому разі не вчіть їх як треба жити. Намагатися не виявляти невдоволення.

 Водолій

В цей день ніяких важливих подій статися не повинно. Зірки рекомендують сконцентруватися на досягненні однієї конкретної мети замість того, щоб розпорошуватися одночасно на кілька. Ви можете отримати винагороду за ваше терпіння і все те, що робили для інших людей раніше.

 Риби

В даний час ви будете сприймати те, що відбувається особливо емоційно. Потрібно бути особливо обережними стосовно нових знайомих, не спокушайтеся. Ви можете стати жертвою обману. Якщо ви є учасником дорожнього руху, будьте уважнішими і не відволікайтеся на дорозі.