Гороскоп на 10 лютого 2017 року

Субота, 10 лютого 2018, 11:24
Гороскоп на сьогодні 10 лютого 2018 для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 10 лютого 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Цей день допомагає Овнам зберегти свободу, або уникнути зайвих формальностей. Якщо ви скуті офіційними зобов'язаннями і змушені відповідати стандартам, то цілком можете залишатися романтиком у душі. Важливі цільові заходи краще перенести на першу половину дня. Закінчивши основні справи, можна трохи помріяти, побути ідеалістом, дати волю спогадам і вільним асоціаціям. Вечірній відпочинок в невимушеній обстановці буде корисний подвійно, якщо попереду у вас відповідальний день.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям не варто планувати події наперед, краще налаштуватися на експромт і вільне проведення часу. Настали вихідні стануть перехідним періодом, частина планів буде мати потребу в перегляді. Можливо, зміняться ваші уподобання, або очікування оточуючих людей по відношенню до вас. Деякі моменти дня можуть викликати у вас питання, на які немає точних відповідей. Не варто шкодувати про те, що не вдалося, так як незабаром ви подивитеся на багато інакше, можете втратити інтерес до недавніх цілям.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Сьогодні Близнюкам необхідно органічно вписатися в навколишнє середовище, влитися в компанію. Для більшості представників знаку це не стане проблемою. Не виключено, що ви будете дружньому поговорити за чашкою чаю або келихом вина з тими, з ким ще вчора «схрещували шпаги». Це прекрасний день для спілкування з однодумцями, підведення яких-небудь проміжних підсумків. Можна разом помріяти про подальших спільних проектах, але будувати детальні плани і укладати угоди при цьому не рекомендується.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні у Раків немає іншого виходу, крім як діяти за обставинами. Навіть у знайомих справах можливі перешкоди, загадки, випадковості. Атмосфера цих доби неоднозначна, одна і та ж ситуація може викликати у вас суперечливі емоції. Може несподівано вирішитися або втратити актуальність хвилююче питання. Там, де відсутня ясність і рішення поки не знайдено, зірки радять не втрачати надію і залишатися оптимістом: найближчим часом справа вирішиться на вашу користь, або не без вигоди для вас.

Лев (24.07 - 23.08)

Львів зірки не залишать без підтримки, в першу чергу, моральної і духовної. Благотворну роль відіграє спілкування з одним або з далеким однодумцем. Також, ці добу дають вам простір для фантазії, навіть сумніви ви сьогодні зможете використовувати творчо. Душевний підйом позитивно позначиться на вашому самопочутті, може відступити хвороба або піти надмірна помисливість. Не варто жорстко обмежувати себе і оточуючих, занадто багато думати про рутині, зобов'язання, можливі неприємності.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам цей день дозволяє відпочити в сімейному колі або в суспільстві людей, близьких по духу. Якщо ви опинилися в чужому чи випадкової компанії, варто проявити більше терпимості і дружелюбності. Умовою приємно проведеного дня може стати вміння розслаблятися і бачити речі з різних сторін. Роботу, яка не виходить, сьогодні краще перервати, а до невдач поставитися з гумором. Небажано планувати на цей день відповідальні ініціативи, в тому числі, пов'язані з місцем проживання та особистим життям.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам сьогодні не варто залишатися вдома, особливо, якщо в ньому панує не сама комфортна атмосфера. Гарний настрій і свободу буде простіше знайти далеко від повсякденного місця вашого проживання. Непогано провести час в гостях, в дорозі або в незвичайній обстановці, далекій від буденного. Дрібні збіги та інші події дня можуть виявитися не випадковими. Варто бути уважнішими до тонких нюансів: можливо, закінчується вдала для вас смуга, або вступають в гру приховані неоднозначні фактори.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Від Скорпіонів день може вимагати готовності до експромту. Можливі несподівані вигоди і непередбачені осічки. При цьому невдачі імовірніше там, де ви звикли до перемог, а приз може дістатися вам в грі, в якій ви не вважаєте себе майстром. Від своїх недавніх зусиль ви можете отримати подвійний або дивний ефект. Якщо ви віддаєте перевагу діяти в знайомій обстановці і отримувати передбачувані результати, вам варто трохи почекати: незабаром у вас з'явиться чергове вагома перевага.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці будуть сповнені рішучості вранці, однак протягом дня ентузіазм може поступово танути. Ви можете втратити цілісність погляду і силу духу, стати жертвою сумнівів, розпорошити сили в декількох малозначних напрямках. Нові ідеї можуть виявитися порожніми фантазіями, ви ризикуєте запізнитися або, навпаки, випередити події. З навколишнього вас обстановки можуть зникнути деякі деталі, які її прикрашали. Можливо, вам варто зберегти вислизаючі приємні моменти на фото або відео.

Козеріг (22.12 - 20.01)

В цей день навіть самим працьовитим Козерогам краще налаштуватися на законний відпочинок. Ідея позапланового робочого дня провалиться в силу обставин або непередбачуваного настрою. Це вдалий момент для розслаблення, усамітнення, перезавантаження свідомості. Не завадить на час забути про дисципліну і пожити у вільному режимі. Благотворний вплив матиме незвичайна атмосфера. Якщо ви не впевнені в успіху своїх недавніх дій, інтуїція підкаже вам можливі дотепні варіанти виходу з положення.

Водолій (21.01 - 19.02)

Для Водоліїв це гармонійний день, але дрібні прикрості все ж можливі. Деякі приємні події і тенденції можуть виявитися в минулому. Можливо, вам щось або хтось перестане подобатись. Вас може спіткати розчарування, якщо ви не встигли викликати симпатію у потрібних людей, зробити покупку, отримати бонус, застосувати свій художній талант. Найбільш стабільними будуть дружні почуття. Добре провести день у колі однодумців, родичів або сусідів, обговорити у вільній манері загальні теми.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні Риби більше звичайного піддані сумнівам, можуть відчувати постійні муки вибору. Аж до ночі може залишатися мінливим ваш настрій. Укупі із загальною нестабільністю ситуації, це не найкращий фон для важливих справ і необоротних рішень. Краще піти від відповіді, ухилитися від зустрічі з неприємними людьми, утриматися від покупки. У той же час, вам не варто втрачати можливість розширити свій кругозір і змінити точку зору: можливо, після цього частина відповідей знайдеться автоматично.