Гороскоп на 11 лютого 2017 року

Неділя, 11 лютого 2018, 11:13
Гороскоп на 11 лютого 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 11 лютого 2017 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні найбільш комфортно почувають себе дисципліновані і відповідальні Овни, а також ті представники знаку, які за будь-яку ціну прагнуть щось довести оточуючим. День може виявитися непростим, якщо у вашому характері переважають ініціативність і незалежність, ви надмірно темпераментні і не схильні підкорятися якимось регламентам. У цьому випадку вас може багато чого дратувати. Можливо, вам доведеться рахуватися з думкою старших, враховувати розпорядок дня, ліміти часу та інші правила.

Телець (21.04 - 21.05)

У Тельців можуть змінитися смаки, вподобання та інтереси. Можливо, ви захочете змінити тактику і спробувати домогтися того, що не дається вам в руки, іншим шляхом. Якщо у вас зародилися нові плани, саме сьогодні варто намітити порядок дій, розставити акценти і уточнити орієнтири. День сприяє організованості, допомагає контролювати емоції і витримувати паузу. Також, він утримає вас від зайвого авантюризму, підкаже найбільш природні і безпечні шляхи досягнення бажаного.

Близнюки (22.05 - 21.06)

У Близнюків може з'явитися привабливе бажання. Це може бути ділова або любовна авантюра, суперництво з елементом інтриги. Можливо, вашою метою стане кар'єра або конкретний статус. Розсудливих Близнюків буде багато стримувати. На навіюваних Близнюків може подіяти чужий приклад, в цьому випадку, є небезпека вибрати не самий вдалий зразок для наслідування, не кращого партнера Варто подивитися на ситуацію чесно, відразу відсіяти сумнівні і ризиковані методи.

Рак (22.06 - 23.07)

В життя Раків день внесе більше гармонії, але спокій може бути оманним. Зростає ризик погнатися за ілюзією. Багатьом Ракам знадобиться надійний орієнтир, що допомагає триматися правильного курсу. Зірки підказують, що оплотом здорового глузду і запорукою стабільності для вас може стати інша людина або група. Вам варто цінувати перевіреного партнера, свое професійне коло, права і хорошу репутацію. Без цього вам буде складніше здійснити нову мрію або реалізувати давнє бажання.

Лев (24.07 - 23.08)

Сьогодні Левам краще забути про недбалість. Цей день вимагає системності, дисципліни і контролю, в тому числі, в дрібницях. Не найкращий момент для розважальних і романтичних заходів, так як почуття обов'язку, обережність і практичність в цю добу здатні переважити всі інші міркування. Небажано нехтувати дієтою, обов'язковими лікувально-профілактичними процедурами. Якщо в лікуванні та підтримці потребує хтось із ваших близьких, вам варто стежити, щоб вони дотримувалися всі потрібні правила.

Діва (24.08 - 23.09)

Виграшною якістю Дів сьогодні стане вміння рахуватися з реальністю. Природна практичність часто буде підказувати вам більш правильні і далекоглядні рішення, ніж розум, налаштований на експерименти. Ви здатні вибудувати правильну стратегію довготривалих дій, хоча в даний момент не обов'язково будете в точності слідувати їй. Якщо в значущих відносинах назрів непростий період, намічена програма допоможе вам набратися мудрого терпіння і благополучно пережити найбільш важкі моменти.

Терези (24.09 - 23.10)

У Терезів на першому плані можуть виявитися справи домашні. Велике значення отримає все, що пов'язано з нерухомістю та місцем проживання, а також з сімейною атмосферою. Не виключено відчуження у спілкуванні з близькими людьми. Для деяких Терезів будуть важливіше не узи спорідненості, а взаємини з колегами по цеху, предметом інтересу може стати не затишний будинок, офіс або виробничий майданчик. Цей день вимагає відповідальності, контролю, самодисципліни, готовності в чомусь добровільно себе обмежити.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні Скорпіони інтуїтивно вірно оцінюють умови, і завдяки цьому безпомилково вибирають лінію поведінки. Іноді ви самі не будете розуміти, чому віддали перевагу тому чи іншому варіанту. Не виключено, що часом ви будете пригнічувати свої хвилинні пориви, відмовляти собі в деяких задоволеннях або передчасних кроках. Стриманість, далекоглядність і обережність у цей день сприяє і навколишня обстановка. Куди б ви не відправилися, вам доведеться бути напоготові і слідувати заданим правилам.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільців цей день змусить бути стриманіш і економніше. Ви можете урізати свої витрати, стати скупі на слова або на почуття. Деяким Стрільцям буде важко провести межу між розумною ощадливістю і скнарістю. Можливі зміни в романтичних або сімейних відносинах, які роблять ваше становище менш стійким. Якщо є реальний, а не уявний дефіцит матеріальних і душевних ресурсів, пора подумати про системні заходи, що допомагають запобігти їх витік і відновити стабільність.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні Козерогами керують борг і самоконтроль. Можливо, ви будете випробовувати себе на міцність, наприклад, дотримуватися жорсткої дієти. У негативному варіанті, день загрожує падінням тонусу, відлюдькуватістю, депресивним настроєм, не виключено зовнішнє фатальне обмеження. Це невдалий момент для знайомств: ви можете зробити більш слабке враження, ніж зазвичай, ваші недоліки можуть стати помітніше переваг. Варто більше любити себе і не відмовляти собі в тих радощах життя, які вам доступні.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні навіть самі товариські Водолії можуть віддати перевагу розвагам усамітнення. Якщо ви не мізантроп і не вмієте жити без контакту з зовнішнім світом, у вас аж до ночі може лежати камінь на душі». Можливо, вам буде важко висловити свої почуття, поділитися сокровенним. Варто уникати моментів, що провокують зневіру. При проблемах зі здоров'ям, вам не завадять превентивні заходи щодо попередження загострення захворювання. Не рекомендується тривале перебування у темряві і вогкості, на протягах.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам день несе довгоочікуване рятування від коливань. Для найбільш нерішучих Риб це може зробити доля, старий друг або чоловік, старший за віком. Багато Риби відчують прилив позитивних емоцій, чи помітять інші позитивні зміни у своєму житті. Варто врахувати, що зворотним боком бонусів можуть стати нові сумніви, хвилювання і пригоди. Зірки радять зміцнити зв'язки з перевіреними покровителями і однодумцями, так як незабаром їхня моральна підтримка може вам стати в нагоді.