Гороскоп на 12 лютого 2017 року

Понеділок, 12 лютого 2018, 08:46
Гороскоп здоров'я на 12 лютого 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 12 лютого 2017 року

Овен
У цей день намагайтеся пити мінеральну воду або зелений чай до їжі, а не після її прийому. Адже це допоможе вам уникнути переїдання і навіть буде сприяти безпечному і поступовому зниженню ваги.

Телець
Нині у Тельців можуть виникнути перепади тиску, швидше за все, це пов'язано з погодними умовами, але краще буде не надто навантажувати себе справами в цей день, по можливості постарайтеся раніше лягти спати.

Близнюки
Сприятливий день для занять танцями або аеробікою під музику. Головне, щоб ви самі були захоплені тим, що ви робите, тоді ви отримаєте подвійний ефект, і тіло в тонусі підтримайте, і гарний настрій на додачу отримаєте.

Рак
В цей день, якщо у вас є хоч найменша можливість відпочити, скористайтеся нею, оскільки у представників вашого знаку сьогодні зростає ризик головних болів.

Лев
Якщо доберетеся до спортзалу, спробуйте провести активне тренування, нехай ваше тіло попрацює, як слід. Сьогодні не варто робити собі якихось поблажок. Однак не поспішайте відразу після занять набивати собі шлунок їжею, пам'ятайте, що повинно пройти не менше години.

Діва
Нині Діви будуть вельми метеочутливі. Не важливо, є на що реагувати, чи ні - яка буде погода, такий і настрій. І самопочуття.

Ваги
У цей день якась несподівано почута або побачена інформація допоможе вам в значній мірі поліпшити стан вашого здоров'я. Якщо, звичайно, ви зможете правильно нею скористатися.

Скорпіон
Сьогодні зірки не рекомендують Скорпіонам вживати їжу у великих кількостях. Саме для дегустації делікатесів - потрошку, з перервами на осмислення, що ж ти таке з'їв і як воно тобі сподобалося.

Стрілець
У цей день не соромтеся звернутися за додатковою консультацією до лікаря або за роз'ясненням до знаючих людей: це допоможе вам уникнути неприємних наслідків і уберегти себе від хвороб.

Козеріг
Сприятливий день для проведення різних косметичних процедур. Крім усього іншого, це допоможе вам вирішити проблеми з збезводненою шкірою.

Водолій
Сьогодні недостатня активність самим негативним чином позначиться на стані вашого здоров'я. Постарайтеся пройти хоча б пару кілометрів, а краще кілометрів п'ять - і взагалі побільше бувати на свіжому повітрі.

Риби
Нині ваша мета - зайнятися загально зміцнюючими процедурами, вони зараз принесуть найбільшу користь вашому організму, оскільки в загальному ваше самопочуття тож знаходиться в нормі.