Гороскоп на 27 лютого 2018 року

Вівторок, 27 лютого 2018, 09:11
Гороскоп на 27 лютого 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 27 лютого 2018 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні у Овнів бадьорий настрій, очікується приплив ентузіазму і закономірний успіх у починаннях. Зростаючий оптимізм може спонукати взятися за більш великий і дорогий фронт робіт, ніж планувалося спочатку. Це хороший день, якщо ви хочете звернути увагу на себе або свій проект, віддаєте перевагу креативному підходу до справи, любите взаємодіяти з дітьми або з широкою публікою. Вдалий момент для розвитку талантів та здібностей у сфері спорту, техніки, ігор, експериментів, бізнесу, реклами.

Телець (21.04 - 21.05)

Від Тельців цей день вимагає підвищеної енергетичної віддачі. Труднощі і нетривіальні ситуації краще зустрічати «з відкритим забралом». Якщо ви творча натура і у вас бойовий настрій, сьогодні можна впоратися з найбільш складною справою. Зокрема, зірки радять бути сміливішим при захисті, облаштуванні та розширення своїх володінь. Якщо ви спробуєте вийти з потоку подій і відсидітися в укритті, результат може бути протилежним, а зростаюча напруга буде загрожує конфліктом у близькому колі.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюки сьогодні можуть розкрити сонячну сторону своєї натури. Цей день підживлює азарт і інтерес до творчості, допомагає позбутися від нудьги і нерішучості, дає сили для включення в гру, активну співпрацю або дружнє суперництво. Багатьом Близнюкам додасть бадьорості навколишня обстановка. Вас може надихнути чийсь оригінальний приклад, неординарна яскрава подія, чергова робоча або творча криза. Можливо, вам буде корисно повчитися життєлюбності і креативності у дітей.

Рак (22.06 - 23.07)

День спонукає Раків перейти від слів та мрій до дії. Можливо, вам буде важко «розгойдатися» і набрати темп, але як тільки це вдасться, ви здивуєтеся своїй наполегливості та працездатності. Не виключено, що ви поступово захопитеся та знайдете цікаві грані навіть в улюблених вами рутинних заняттях. Зірки радять братися за корисні справи і переслідувати реальні цілі. Хороший ефект дадуть зусилля, спрямовані на лікування простудних захворювань, підробіток фрілансом, турботу про вихованців.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам день допоможе подолати слабкість, пасивність і зайву емоційність, перемогти невпевненість. Для багатьох Львів буде важливо заохочення, не обов'язково матеріальне. Вас може стимулювати перспектива зростання авторитету в сім'ї, можливість розширити територію. Зірки радять не сидіти склавши руки навіть у тому випадку, якщо є поважні причини для смутку. Варто вам енергійно взятися за роботу і справи підуть в гору, а частина проблем зовсім виявиться надуманою. Корисні фізичні навантаження.

Діва (24.08 - 23.09)

Діви сьогодні не зобов'язані відповідати чужим очікуванням, що дає зайву ступінь свободи. Знижена ваша залежність від конкретних осіб, власних обіцянок, партнерських зобов'язань. Якщо ви вільні і від інших обмежень, можна орієнтуватися на чуття і коритися імпульсу. День дозволяє вам використовувати свої внутрішні резерви, приховані таланти. Зовні, стимулювати до дії може гра, творчий проект, турбота про дім, дітей. Небажані переговори, знайомства, відповідальні виступи.

Терези (24.09 - 23.10)

Сьогодні процвітають доброзичливі й енергійні Ваги. Починання будуть успішніші, якщо ви дієте вільно, насамперед, не обмежені в пересуваннях. У разі нездужання або іншої вимушеної залежності від обставин, сприятливі можливості цього дня можуть бути використані вами лише наполовину, а деякі шанси виявляться недоступними «за замовчуванням». Однак ви можете проявити винахідливість і знайти оригінальний вихід навіть у цій ситуації, наприклад, делегувати частину справ своїм друзям.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

День дарує Скорпіонам кураж, додає креативності та цілеспрямованості. Вчинки важливіше слів, особливо, якщо ви прагнете завоювати приз, звернути на себе увагу публіки, домогтися популярності або піднятися ще на одну сходинку кар'єрних сходів. Зірки радять переслідувати конкретні ясні цілі, не намагаючись «охопити неосяжне». Бажано віддати перевагу занять, пов'язаних з проявом ділових якостей і артистизму, а також вимагають хорошої фізичної форми, спритності, витривалості.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям сьогодні до душі активний спосіб життя. Багато Стрільців виявлять підвищений інтерес до подорожей, спорту, полювання, розвитку бізнесу або своїх персональних можливостей за кордоном. День орієнтує на дружелюбність, відкритість і загальний позитив. Якщо ви амбітні, ранимі, потайливі або все ускладнюєте, зростає ризик побічних ефектів і незадоволення ходом подій. Зірки нагадують, що зараз ваш энеретический резерв невеликий, і ваші заявки можуть не відповідати реальним можливостям.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам день дозволить відступити від звичної політики стриманості. Порив натхнення допоможе впоратися з давно відкладеною чи не дуже приємною справою. Раптовий прилив творчого ентузіазму змусить вас поглянути на багато інакше, подарує необхідну розкутість, сміливість чи винахідливість. Ви зможете легко і невимушено зіграти не свою роль. Однак зірки не радять захоплюватися і задавати собі занадто великий фронт робіт: є ризик перестаратися і створити собі проблеми на майбутнє.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні Водоліям не варто проявляти ініціативу, важливіше правильно реагувати на пропозиції ззовні. Якщо вас запросили до співпраці, це хороший знак, але потенційні партнери можуть переслідувати не тільки благі цілі. Зірки радять вам включатися в командну гру лише на умовах повної ясності і орієнтуватися тільки на поточний момент. Якщо чужі мотиви недостатньо прозорі, краще відмовитися від договору на майбутнє: можливо, вас чекає нечесний розподіл ролей або інша проблема.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам варто використовувати цей день для роботи творчого характеру або для яких-небудь активних занять. Сьогодні не вітаються інертність, мрійливість, схильність у всьому сумніватися і перебирати варіанти. Витонченим переживань краще віддати перевагу впевнені дії. Навантаження рекомендується співвідносити з самопочуттям. Не варто братися за справи, несумісні з вашими переконаннями: це може привести до внутрішнього конфлікту або до непорозуміння з людьми, чию повагу ви прагнете зберегти.