Гороскоп на 7 березня 2018 року

Середа, 7 березня 2018, 13:31
Гороскоп на 7 березня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 7 березня 2018 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам день додасть позитивних емоцій і допоможе зміцнити позитивне мислення. Незважаючи на таку приємну динаміку, сьогодні може зберігатися пасивність, але зумовлена аж ніяк не вашим невір'ям у свої сили. Реалізовувати ті чи інші привабливі ідеї вам може бути просто лінь. Також, ви можете всюди шукати неіснуючий «другий план», замість того, щоб довіряти своїм відчуттям і слідувати інтуїції. Найбільш сильно вас буде залучати атмосфера чуттєвості, духовності чи таємності.

Телець (21.04 - 21.05)

Життя змушує Тельців стати більш самостійними і рішучими, але не всім представникам знаку зміна ролі дістанеться легко. Багато Тельців сьогодні будуть схильні озиратися на оточуючих, замість того, щоб мати власну думку. Зірки радять не покладатися тільки на чуття, але і вивчати свіжу інформацію з хвилюючою темою, особливо, якщо ваші інтереси лежать у сфері моди, медицини, навчання, права, подорожей, комунікацій. Корисно цікавитися лайфхакингом в його різних проявах.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Сьогодні зірки позбавлять Близнюків ще від однієї проблеми або подарують ще одна перевагу. Ви можете отримати звістку, яка зміне ваш настрій в кращу сторону. Можливо, про вас згадає хтось із друзів, або ви знайдете нове цікаве застосування своїм талантам. Так чи інакше, перед вами відчиняться двері в майбутнє. Конкретні заходи позитивної спрямованості краще планувати на наступний день, так як сьогодні може підвести здоров'я, не виключена залежність від обставин або загальна пасивність.

Рак (22.06 - 23.07)

Раків чекає ще один день спокою і задоволеності життям. Можлива схильність закривати очі на те, що дратує, і ухилятися від обов'язків. Духовне може вабити сильніше, ніж матеріальне. Найбільш динамічною і непередбачуваною буде інформаційна сфера. Корисно стежити за новинами, пов'язаними з кар'єрою і подорожами. Небажано планувати на цей день знайомства, співбесіди, переговори, вступ на нову посаду, а також будь-які заняття, що вимагають мобільності і оперативності.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам не варто щось різко змінювати. Ідея дасть осічку, якщо проявити ініціативу передчасно. День пройде добре, якщо ви не дозволите порушити ваш душевний спокій і не допустіть вторгнення на свою приватну територію. Багато явищ сьогодні можуть сприйматися з містичною боку, внутрішнє виявиться важливіше зовнішнього. Можлива сугестивність. Варто стежити за новинами, у тому числі, загальносвітовими: ви можете відкрити для себе можливість помандрувати, познайомитися або вирости професійно.

Діва (24.08 - 23.09)

Сьогодні зросте рішучість Дів, може з'явитися бажання негайно кудись поїхати, з кимось поговорити. Можливо, ви вирішите зробити чергове домашнє перетворення, нацелитесь на ту чи іншу покупку. Зірки підказують, що обстановка цих доби не надто сприяє мобільності та оперативності, частина зусиль може піти в порожнечу, а частина коштів витрачена даремно. У той же час, день вдалий для спокійних занять в знайомому режимі, можна розраховувати на гармонію почуттів і душевну близькість.

Терези (24.09 - 23.10)

Події цього дня підкажуть Терезам, що пора підбадьоритися і вийти з тіні. Може залишитися позаду період самотності, нездужань, залежності, ненависної роботи. У відносинах намітиться діалог на рівних, але наскільки буде реалізований цей принцип у дійсності, багато в чому залежить від вас. Зірки радять відкласти до завтра зустрічі та участь в заходах, а сьогодні зайнятися підготовкою до «виходу у світ». Варто пройтися по магазинах у пошуках подарунка партнеру або тієї родзинки, що зробить вас яскравіше.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Для Скорпіонів це день удачі і благополуччя, але доведеться віддати собі звіт в тому, що частина умов змінилася. Ви можете втратити привілеї або виявити, що втратили привабливий шанс. Якщо все йде гладко, вам чи оточуючим може набриднути колишній рівний перебіг справ. Буде природним прагнення до подальшого розвитку проектів і відносин, навіть ціною втрати колишнього спокою. Можуть з'явитись приємні новини і турботи на службі, а також у сфері, пов'язаній зі здоров'ям або домашніми вихованцями.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільцям краще уникати суєти і публічності. Це вдалий день для занурення у віртуальний світ або у власні переживання. Відповідний момент для усамітнення, роботи з уявою і снами, вивчення бекграунду подій. Успіхи будуть вище в незвичному середовищі, на закритій території. Товариським Стрільцям не завадить повноцінно відпочити, так як на наступну добу висока ймовірність отримати запрошення, опинитися в компанії, бути залученими в енергозатратний креативний проект або в активну гру.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні Козероги орієнтуються скоріше на своє чуття, ніж на розрахунок. Багато представників знаку будуть інстинктивно уникати ситуацій, в яких потрібно багато контактувати з іншими людьми, відкривати свої плани і таємниці. У той же час, день змушує вийти за рамки особистих справ, цікавитися колективними подіями і тенденціями. Можливий підвищений інтерес до прихованих пружинам долі, соціально-політичній обстановці. Благотворно вплине перебування в загальному емоційному полі з однодумцями.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії аж до ночі залишаться підвищено чутливими і до удачі, і до провалу. Можлива неадекватна оцінка ситуації, особливо, під впливом бажань, пристрастей і завищених очікувань. Не виключена недовірливість. У деяких випадках, успіх може не піти вам на користь чи мати для вас побічні наслідки. Це не найкращий момент для постановки мети і прояви бурхливої ініціативи, будь енергійні дії зірки радять перенести на наступну добу. Небажано переїдати і допускати інші надмірності.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні Риби знаходяться під заступництвом долі або впливових сил, зберігаючих від помилки. У багатьох Риб буде відмінний орієнтир, який не дасть збитися з шляху. Найбільш важливими стануть морально-етичні та духовні корені будь-якій ситуації. День не дозволить вам зробити того, що розходиться з вашими переконаннями, зате в їх рамках ви вільні робити все, що вам заманеться. Одним із секретів успіху буде мовчання, в деяких випадках вашу відсутність виявиться більш красномовним, ніж присутність.