Гороскоп на 10 березня 2018 року

Неділя, 11 березня 2018, 11:41
Гороскоп на 10 березня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 10 березня 2018 року

Овен (21.03 - 20.04)

У другій половині дня Овнам доведеться перейти до конструктивного спілкування, або почати мислити самокритичносніше. Може відбутися розмова з батьками або офіційною особою. Можливе відвідування інстанції чи інша подія, що впливає на статус, роботу або кар'єру. Відповідний момент для доповіді, співбесіди, відповідального візиту або платежу. Також, може стати актуальною обробка службової кореспонденції, вивчення наказу, інструкції, програми, схеми. Корисно привести в порядок особисті документи, передає Ukr.Media.

Телець (21.04 - 21.05)

Вранці Тельцям краще утриматися від активності. У другій половині дня обставини сприятливі, але розраховувати на простір для дій не варто. Застосувати свої права або реалізувати таланти можна лише у вузькому коридорі можливостей. Вас може чекати строго регламентований захід, заздалегідь заданий маршрут або чіткий перелік вимог, можлива перевірка. Успіх буде залежати від вашої дисциплінованості і знання правил. Можлива важлива новина. Відповідний момент для цільового відрядження.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнят день спокушає скоротити звичний час або зрізати частину шляху. Короткий шлях сьогодні найефективніший, але не найлегший. Щоб успішно його пройти, потрібна корекція планів з урахуванням системи безпеки. Імовірний вибір між свободою і захищеністю, або відповідальністю. Можливо, доведеться від чогось відмовитися, перевірити документи, пройти контроль. З-за підвищеною принциповістю або обережності можуть стати прохолодніше відносини з друзями, або ви будете тимчасово з ними розлучитися.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам доведеться рахуватися з вимогами обстановки, яка сьогодні недружелюбна. Висока ймовірність зіткнутися з негативною стороною ситуації або неприємною рисою чужий натури. Багатьом Ракам доведеться поступитися тиску середовища, підкоритися диктату старшого партнера, батьків, начальства. Можливо, вас викликають на розмову. День гарний для конструктивного діалогу, але співрозмовник може обрати іншу тактику: критику, ультиматум, ігнор, сухий інструктаж, засмутити вас відмовою або глухотою до ваших потреб.

Лев (24.07 - 23.08)

Початок дня порадує Львів свободою, можлива легка пригода. Не зашкодить ранкова розминка, особливо, якщо ви ведете не надто активний спосіб життя і страждаєте від гіподинамії. Друга половина дня може задати вам дуже вузькі рамки, загнавши вас в прокрустове ложе обов'язків або нездужань. Якщо ви товариські і цікаві, вам доведеться звузити коло спілкування, скоротити час, відведений для контактів, або зробити їх максимально конструктивними і ємними. Не виключається вимушена поїздка.

Діва (24.08 - 23.09)

Для Дів день почнеться з вільного експерименту, але до вечора правила гри стануть жорсткішими. Це гарний час, якщо ви зібрані, стримані, відповідальні. Обставини можуть перевірити на міцність плід ваших праць, або на істинність ваші слова. Принциповість може призвести до охолодження любовних відносин. Стати організованіше змусить форс-мажорна подія або важлива звістка. Можлива відміна розваг або побачення. Доведеться контролювати дітей, привчати їх до дисципліни, або в чомусь їм відмовити.

Терези (24.09 - 23.10)

Ранок подарує Терезам свободу контактів і переміщень. Друга половина дня обіцяє затримки, заборони, перешкоди. Можливо, доведеться повернутися додому з поїздки, перервати розмову, покинути захід. Можуть зв'язати побутові обставини. На одну чашу ваг може лягти дружба або симпатія, на іншу борг. Можливо, вас будуть потребувати батьки. Ймовірно охолодження стосунків з близькими, розлука або непорозуміння з партнером. Пропозиції схоже ультиматуму, вигода можлива лише на жорстких умовах.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Для Скорпіонів більш продуктивна друга частина дня. До заборон і обмежень, що виникають у цей час, краще поставитися спокійніше. Скасування поїздки, затримка звістки, відсутність потрібної людини або інша осічка будуть у ваших інтересах, якщо говорити про довгострокову перспективу. Звуження області вибору навчить вас цінувати час, відсіювати інформацію, ефективніше структурувати текст, акуратніше заповнювати документи, точніше робити розрахунки, чи допоможе попрактикуватися в інших, не менш корисних навичок.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Для Стрільців день може стартувати з чергової авантюри, продовження гри або улюбленого заняття. Зірки підказують, що часу на це у вас буде не так вже й багато. Чим раніше ви встанете з ліжка і займетеся справою, тим більше встигнете. У другій половині дня ви можете виявити, що у вас не вистачає коштів або прав. Можливо, доведеться на чомусь заощадити. У відносинах не виключені розбіжності у зв'язку з фінансовою складовою. Також, вам або іншим людям може не вистачати організованості.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні особиста ефективність Козерогів залежить від самодисципліни. Якщо ви налаштовані інакше, до зібраності закличуть обставини. Корисно позбутися від зайвих деталей побуту, структурувати думки. Може посилитися бажання скинути зайву вагу. Зворотною стороною вашої організованості може бути дефіцит чуйності або почуття міри. Велика ймовірність продемонструвати нелагідність або інші неприємні грані свого характеру. Варто висловлювати свої прохання в більш дипломатичну форму, спілкуючись з близькими.

Водолій (21.01 - 19.02)

Вранці Водолії можуть покластися на удачу і натхнення, але у другій половині дня краще зробити ставку на обережність і далекоглядність. Варто відмовитися від будь-яких надмірностей, від непродуктивних контактів і помилкових симпатій. Бажано в точності слідувати маршрутом або планом, дотримуватися правил. Багатьом Водоліям доведеться змінити режим і піти в тінь по волі обставин. Можливо, поїздка зірветься, буде відкладений розмову або візит, закриється доступ до інформації, нагадає про себе хронічне нездужання.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні Рибам знадобляться далекоглядність і обачність. Перш за все, зірки радять вам стримати свої пориви вранці, особливо, якщо вас провокують. У другій половині дня сама доля виставить вам обмеження і покаже межі, які не варто порушувати. Найбільш успішними виявляться добре продумані заходи, не завадить надійний захист в особі співтовариства або старшого друга. Бажано перевіряти інформацію. Не рекомендуються імпульсивні дії, в тому числі, швидкі угоди і покупки.