Гороскоп на 13 березня 2018 року

Вівторок, 13 березня 2018, 14:19
Гороскоп на 13 березня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 13 березня 2018 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам варто більше спілкуватися з друзями і цікавитися новинками. Залишатися в курсі новин особливо важливо, якщо назріла зміна обстановки, попереду чекає інше поле діяльності. Контакт з однодумцями дозволить розширити область уваги, ви можете дізнатися щось принципово нове або добре забуте старе. Завдяки особистій чарівності і комунікабельності, у вас можуть з'явитися додаткові канали зв'язку, вам вдасться розширити список знайомств. Варто звернути увагу на контент особистого сайту. 

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям варто дотримуватися демократичного тону в спілкуванні. Сьогодні краще висловлюватися доступною мовою, в деякі моменти можна проігнорувати субординацію, можуть виявитися до речі меми та жаргонізми. Лише Тельцям, на плечах яких лежить тягар відповідальності або популярності, зірки радять уважніше вибирати висловлювання, теми для розмов і коло спілкування. Те, що пройде непоміченим для рядового учасника подій, для вас в цьому випадку може стати критичним, ваші слова можуть «піти в народ».

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюків порадує вільний доступ до інформаційних джерел. Можна несподівано отримати свободу слова, надолужити втрачене, розширити кругозір, завести знайомства. Відповідний момент для поїздок, екскурсій, завершальних переговорів, освоєння незвичайного навчального матеріалу, вивчення іноземної мови. Потік новин може цілком захопити вашу увагу і перешкодити займатися рядовими рутинними справами. Не варто відкладати завершення процедур, пов'язаних із вступом до Вузу, оформленням візи.

Рак (22.06 - 23.07)

Успіхи Раків залежать від уміння знайти свою групу за інтересами. Опинившись в чужому по духу середовищі, ви можете почати відчувати труднощі через брак істинного розуміння, зросте ризик марної трати сил і ресурсів. В критичний момент вас виручить джерело інформації або зв'язок з друзями, багато цікавого повідають мережеві блоги, новинні сайти. Підтримувати контакт важливо в будь-якій ситуації. Наприклад, виконуючи доручення начальника або прохання одного, тримайте в курсі останніх своїх дій.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам варто ширше використовувати можливості для діалогу, особливо в Мережі. Сьогодні вітається спілкування в неформальній обстановці, в ній буде простіше обмінюватися думками, координувати зусилля, ділитися новинами. Відповідний момент для реєстрації на мережевих ресурсах, вступу в співтовариство, участі в дискусії, виступи перед аудиторією. У вашої особистої формулою успіху буде брати участь не тільки товариськість, але і помірність. Піддавшись атмосфері або власного пориву, можна сказати зайве.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам сьогодні треба активніше контактувати з колегами. Дівам-керівникам необхідно знайти спільну мову з підлеглими, особливо, якщо завдання не вирішити без дружних командних зусиль. Буде складно поставити крапку, бо протягом дня буде зростати або фронт робіт, або цікавість. Можливо, вам доведеться частіше звертатися до програмістів, або застосовувати власні знання у сфері користування соцмережами, програмування, мережевого адміністрування. Вірогідний підвищений інтерес до новинок медицини.

Терези (24.09 - 23.10)

Цей день мотивує Терези на вільні заняття, пов'язані з творчістю і часткою ризику. Не обійтися без інтенсивного обміну останніми новинами, підтримання дружніх і партнерських зв'язків, використання напрацьованої клієнтської бази. Батьків-Терезів чекає більш активний, ніж зазвичай, контакт з дітьми, при цьому підростаюче покоління цілком може виявитися більш просунутим і мудрим у деяких актуальних питаннях. Навіть улюблену роботу не варто звалювати на себе цілком, частина справ краще делегувати.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам сьогодні належить перейнятися командним духом. Краще не прагнути стати центром загальної уваги, не претендувати на знання істини, проявити більше лояльності по відношенню до членів сім'ї, спілкуватися на рівних з друзями. Небажано брати довгу паузу на роздуми і мислити стандартами. Багато проблеми будуть усунені завдяки поєднанню дружелюбності, комунікабельності, обізнаності та винахідливості. Зросте роль особистого комп'ютера, телефону або іншого електронного «помічника».

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці можуть використовувати цей день для коротких поїздок і різноманітних контактів. За поточними справами не варто забувати про особисте життя, інакше можна втратити підходящий момент для визнання, побачення, знайомства в невимушеній обстановці. Щоб спілкування залишалося легким і взаємно приємним, краще не перевантажувати свою промову філософськими міркуваннями і додатковими сенсами, особливо, якщо вони свідомо не зрозумілі співрозмовнику. Також, не варто нав'язувати оточуючим свої особисті секрети і проблеми.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні життя може запропонувати Козерогам нововведення, пов'язане з фінансовою сферою. У вас може з'явитися спокуса позапланової покупки або здійснення привабливої давнього бажання. Зірки радять експериментувати лише у дрібницях, так як повний успіх задуму не гарантований. Є ймовірність помилки в плануванні бюджету на довгострокову перспективу, не виключені і випадковості, які від вас ніяк не залежать. Вдалі несподівані дрібні придбання, невеликі побутові та кулінарні експерименти.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водолії сьогодні відновлять або розширять свої зв'язки із зовнішнім світом. Ви отримаєте свободу слова або переміщень, доступ до контактів та інформаційних ресурсів. Вам може написати або подзвонити старий друг. Не варто відхиляти запрошення зустрітися або відвідати захід, так як подібними «вікнами» вільного спілкування життя найближчим часом не збирається балувати вас часто. Також, це хороший день для навчання, програмування, управління сайтами та їх контентом, для роботи з текстами і зображеннями.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам зірки радять бути в курсі подій і новин, але не поспішати з висловлюванням своєї думки. Не рекомендується приступати до будь-яких справах, розрахованим на відкриту демонстрацію ваших талантів і пропаганду особистих переконань: велика ймовірність того, що в загальному хорі голосів вас просто не розчують. Не варто розраховувати на психологічну глибину і зберігання секретної інформації. День підходить для відправки повідомлень нейтрального змісту, для підтримки поверхневих дружніх контактів.