Гороскоп на 15 березня 2018 року

Четвер, 15 березня 2018, 16:12
Гороскоп на 15 березня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 15 березня 2018 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам варто знизити активність, відмовитися від передчасних ініціатив і зайвої суєти. Ранок може приготувати вам невеликий сюрприз, можливий короткий прилив ентузіазму. У другій половині дня бажано подвоїти обережність і акуратність. Ви можете потрапити в залежність від обставин. Зросте ймовірність випадкових помилок, плутанини. Не виключені зміни в самопочутті. Не рекомендується шукати пригод, вплутуватися в інтриги. Кращим рішенням може стати тимчасовий відхід у тінь, передає Ukr.Media.

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців день може початися з моменту непередбачуваності. Не варто надавати великого значення випадкової удачі. У другій половині доби життя почне давати вам поради, іноді в неявній формі загадок, натяків, відчуттів або інтригуючих підтекстів. Ви можете не помітити або проігнорувати їх, якщо занадто сконцентровані на сьогодення. Найбільш важливим і цінним сигналом буде сумнів, підозра. Якщо ви в чомусь не впевнені, не варто діяти, краще не приймати привабливі пропозиції. 

Близнюки (22.05 - 21.06)

Для Близнюків гармонійна перша половина доби. Це час свободи, імовірна невелика цікава знахідка на додачу до вже зроблених відкриттів. У другій половині дня зірки радять підвищити обережність та ретельно планувати навіть дрібні дії. Найкращий захист - далекоглядність, особливо, якщо доповнити її свободою від ілюзій, досвідом, інтуїцією. Гарним орієнтиром стане доцільність. Краще відкласти на пару днів співбесіди, важливі акції, співпрацю, будь-які зміни в області кар'єри.

Рак (22.06 - 23.07)

Протягом дня Раків чекають зміни на краще. Загостриться інтуїція, вдасться знову знайти віру чи знайти моральну підтримку. Чуття підкаже ідеальний вихід з положення, яке здавалося безнадійним. У ситуації з'явиться більше порядку і передбачуваності. Стане простіше скористатися своїми законними правами. Руку допомоги може протягнути впливовий серйозний партнер або солідна організація. Незважаючи на настільки сприятливий фон, конкретних дій в будь-якому напрямку зараз краще не вживати.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам зірки радять використовувати для активності ранні ранкові години і обмежитися при цьому лише необхідними діями. В цей період доби можна погодитися на невелику авантюру, прийняти чужу пропозицію. З настанням другої половини дня ваші позиції стануть більш хиткими, перш за все, зросте ваша загальна вразливість. Ви можете виявитися не занадто захищені емоційно, морально або фінансово, не виключена і фізична слабкість. Втриматися на плаву допоможе скрупульозно виконуваний план.

Діва (24.08 - 23.09)

Для Дів значима і частково підступна друга половина дня. В цей час нелегко вести чесний діалог, про мотиви свого оточення чи його окремих представників вам іноді доводиться тільки здогадуватися. Партнер може бути стриманим і відстороненим, коли ви будете налаштовані на прямоту, пристрасність, імпульсивність. Тим не менш, ситуація позитивна, якщо взяти вірний тон. Зірки радять не нав'язуватися, не провокувати, бути делікатніше, робити ставку не на чужу щирість, а на чуже благородство.

Терези (24.09 - 23.10)

Початок дня Терези можуть провести у вільному режимі або в неформальній обстановці. Це найкращий період, якщо хочеться поспілкуватися з друзями, отримати додатковий час для хобі. У другій половині дня прийняти вірне рішення може перешкодити самопочуття, невизначеність обстановки, розмитість бажань і настроїв, якась залежність. Однією з актуальних тем може стати лікування і профілактика хвороб. Нові справи краще відкласти, а в необхідних рутинних операціях проявити більше акуратності.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

У першій половині дня сили Скорпіонів обмежені, а результати зусиль можуть бути несподіваними. Набагато стабільніше і благополучніше друга половина доби. В цей час до вас знову завітає удача, і що не менш важливо, у багатьох ситуаціях ви будете «у своєму праві». Це хороший момент, якщо потрібно внести більше передбачуваності в ритм творчості, відносини з дітьми, коханими, старшими родичами, публікою. Краще не захоплюватися дрібницями, а закладати міцний фундамент для подальшої системної віддачі.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільці можуть розраховувати на удачу в першій половині дня. Для активних дій і коротких поїздок в конкретних напрямках підійде ранній ранок. Найбільш небезпечний шлях у другій половині доби – сліпа довіра. Не завжди і не у всьому варто вірити своїй інтуїції. Покластися на чуття можна без побоювання, якщо ваші здогади і внутрішні відчуття підтверджуються чимось зовнішнім: незалежною експертизою, строгими розрахунками. В іншому випадку, ви можете зіткнутися лише з проекцією своїх бажань.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам зірки радять перенести заходи на другу половину дня і обмежитися лише насущними справами. Головні мінуси циєї доби - залежність від обставин і брак енергії, а найбільш цінна якість – ваша вроджена обачність. Будь-які пориви сьогодні будуть короткочасними, відчуття можуть бути помилковими або подвійними. Небажано без крайньої потреби вирушати в дорогу, відкривати проекти, підтримувати знайомства, займатися інтенсивним лікуванням, пошуками, технічними роботами.

Водолій (21.01 - 19.02)

Початок дня стане для Водоліїв часом свободи. Імпульс натхнення краще використовувати відразу. Якщо ви звикли рано вставати, у вас є шанс довести до кінця одне з важливих справ. З наближенням вечора ситуація зміниться, частіше почне грати роль настрій. Стануть важливі чуття, проникливість, уміння відчувати атмосферу і розуміти приховану підґрунтя подій. Всі акції, включаючи фінансові, в цей період краще тільки прораховувати: поспішна ініціатива може завдати шкоди або принести розчарування.

Риби (20.02 - 20.03)

У другій половині дня Рибам варто частіше прислухатися до своїх відчуттів. З цього правила є виняток: вам не варто потурати своїм імпульсивним бажанням, які штовхаїють до негайної дії. Небажано піддаватися зовнішнім впливам, особливо, якщо вони мають провокаційний характер. Поставити надійний бар'єр непотрібним поривам допоможе розумний і твердий план на майбутнє. Відмінним стримуючим фактором може стати відповідальність, офіційне зобов'язання перед групою чи старшими людьми.