Гороскоп на 16 березня 2018 року

П'ятниця, 16 березня 2018, 12:15
Гороскоп на 16 березня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 16 березня 2018 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам варто пам'ятати, що це день ілюзій. Стиль поведінки продиктують обставини. Можливі моменти фізичної або духовної слабкості, сумнівів, ностальгії. Можуть загостритися хронічні нездужання, особливо, на тлі перевтоми або надлишку вражень. Про приховані проблеми зі здоров'ям буде свідчити неспокійний сон. Може знадобитися відпочинок, допомога, притулок, евакуація. Небажано давати хід новим справах, відправлятися в шлях, брати активну участь у вирішенні чужих проблем. 

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям сьогодні варто дивитися на речі ширше. Бажано враховувати не тільки особливості поточного моменту, але й перспективу. Цей день підживлює віру, дає поживу уяві, допомагає передбачити картини майбутнього. Можливо, вдасться відкрити завісу таємниці над чужими мотивами і намірами. Хід подій або інтуїція підкажуть, що закінчується клопіткий і неспокійний для вас період. Пора позбавлятися від пов'язаних з ним сумнівів і страхів, налаштовуватися на більш впевнені і послідовні дії, передає Ukr.Media.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Сьогодні Близнюки схильні залишатися ідеалістами, при цьому об'єкт ідеалізації може бути будь-яким. Ви можете глибоко вірити в свою особисту місію або в торжество загальної ідеї. Вашим ідеалом може бути бос або інша авторитетна особа. Можливий порив, пов'язаний з пожертвами, благодійністю. Віра допоможе побачити сенс в рутинних нудних справах. Також, темою дня може стати прощання або прощення. Зійде нанівець гостра фаза конкуренції, противник піде зі сцени чи буде змушений змінити тактику.

Рак (22.06 - 23.07)

День допоможе Ракам відновитися психологічно і духовно, частково налагодити матеріальні справи. Можливий подарунок долі, добрий знак. Обставини сприяють отриманню компенсацій, розширення можливостей, зростання популярності, зцілення, щасливого завершення конфлікту або адаптації, отримання заступництва. Події можуть чинити сильний вплив на духовну сторону вашого буття, сприяти осяянню, зміцнення віри, закриття однієї сторінки вашої внутрішнього життя та відкриттю іншого.

Лев (24.07 - 23.08)

Для Львова сьогодні важлива емоційна або духовна складова. Висока потреба в розумінні, схвалення, виправдання, духовної опори, захисту. Можлива сентиментальність, слізливість. Загостриться чуття. Важливо відчуття безпеки. Невідповідний день для демонстрації непохитної твердості, в цій ролі ви навряд чи будете переконливі. У справах краще взяти паузу. Благотворний вплив матиме усамітнення, сон, музика, молитва, розрізнення з негативними внутрішніми програмами, прощання з минулим.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам варто бути чуйними по відношенню до партнера. В його або її життя можливий значущий момент, про який вам не будуть доповідати. Можливо, інша людина долає останні сумніви. Варто поважати чуже прагнення до самотності і право на особисті секрети. Мовчазне розуміння і співчуття з вашого боку будуть оцінені вище, ніж нав'язливі розпитування і постійні пропозиції послуг. Краще забути і поховати колишні сварки, претензії. Скріплюючим фактором буде загальне переконання або спогади.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам варто приділити більше уваги внутрішнім справам і прихованої осторонь подій. У всьому, що стосується здоров'я, сьогодні важливий психологічний фактор. Гармонійний настрій може сприяти лікуванню захворювань на глибинному тонкому рівні, тоді як негативні емоції будуть поступово підточувати організм. Варто віддати перевагу очисним процедурам і пити більше рідини, якщо немає медичних протипоказань. Щоб скинути тягар з душі, добре комусь допомогти, нехай і не безоплатно.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам варто віддати перевагу відпочиноку або творчісті. Це щасливий день, можливий приз, подарунок, нагорода, «відпущення гріхів». Буде ясно відчуватися нематеріальний рівень подій. Можливий значущий момент в духовному житті, у любові. Не варто виставляти напоказ почуття, особисті секрети і цінності. Непоганий день для реклами своїх досягнень та потенціалу, але варто робити це тонше, наприклад, апелюючи до таємних почуттів цільової аудиторії. Щоб залишитися ідеалом для дітей, важливо розділити їх переживання.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогодні акцент варто для Стрільців на приватне життя, зовнішньої або внутрішньої. Важлива подія можлива в сім'ї, на батьківщині, у будинку батьків, в середовищі співвітчизників за кордоном. Не менш значущий момент імовірний на психологічному рівні. Ви можете отримати посвячення, пережити осяяння, інтегрувати у власну реальність, чужий духовний досвід. У вас є задатки лідера, ви зможете проявити їх в колі одновірців. Глибокі переживання співпадуть з моментом зміни особистої стратегії чи тактики.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні Козерогам важливо не робити нічого зайвого. Вигідніше почекати пару днів, ніж витрачати сили на фальстарт. Відсутність конкретного практичного поля для діяльності вам легко компенсує багатство внутрішніх відчуттів. В цю добу залишається на високому рівні сенситивність, багато інтуїтивно зрозуміло, без пояснень. Не варто боятися сильних багатогранних переживань, так як сьогодні вони впливають на вас позитивно. Можливо значуща подія в близькому оточенні або в середовищі однодумців.

Водолій (21.01 - 19.02)

В цей день Водоліям краще плисти за течією. Власне чуття може виявитися не самим вірним, але можна довіритися чужого. Купівля, продаж або інша фінансова операція може мати не тільки практичний, але і символічний сенс, наприклад, знаменувати собою певний етап у вашому житті. Надмірності не вітаються, але небажано і голодування, і інші форми аскези. Якщо у вас з'явилося бажання позбутися від старих вешей, не варто викидати їх на смітник, краще віддати нужденним.

Риби (20.02 - 20.03)

Для Риб сьогодні актуально підведення особистих підсумків, вони надихнуть і обнадіють. Життя підкаже, що вдала смуга триває, залишається шанс щось зробити заново, розширити зону впливу, надолужити згаяне. Позитивним фактором стане вихід зі смуги гострих проблем, усунення подразника, зниження навантажень. З арени подій готовий піти ваш конкурент або конфліктний роботодавець. Зникне або втратить колишню важливість привід для розбіжностей у відносинах. Залишиться в минулому симптом нездужання.