Гороскоп на 17 березня 2018 року

Субота, 17 березня 2018, 11:51
Гороскоп здоров'я на 17 березня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 17 березня 2018 року

Овен
Сьогодні Овнам не варто пити енергетики, міцну каву і чорний чай у великих кількостях. Постарайтеся краще раніше лягти спати і пізніше прокинутися: природна бадьорість завжди краще штучної.

Телець
У цей день Тельцям не треба було б перевантажувати свій зір, оскільки зараз наслідки надмірного напруження не пройдуть непоміченими. Вам також слід подбати про правильну роботу вашого кишечника.

Близнюки
Зараз близнюкам не слід самостійно приймати будь-які рішення про методи лікування, навіть якщо це необхідно. Відкладіть захід хоча б на завтра - шансів не помилитися буде більше.

Рак
Сьогодні є шанс докопатися до суті. Якщо вам ніяк не вдається розібратися в тому, що саме заважає вам відчувати себе здоровим і сильним, варто докласти максимум діагностичних досліджень саме зараз.

Лев
Чим більше ви будете рухатися, тим вище ймовірність, що ніякі хвороби вас нині не дістануть. У той же самий час, спокійно сидячи вдома в кріслі під пледом, ви цілком можете стати об'єктом нападу цілого букета різноманітних проблем. Першою напевно виявиться відсиділи ногу.

Діва
День якраз підходить для візиту до фахівця, тим більше, якщо вас почали турбувати будь-які проблеми. Для Дів нині важливо вислухати авторитетну думку, нехай навіть і користуватися рекомендаціями ви не станете.

Ваги
Нині краще не харчуватися в громадських місцях, оскільки зараз особливо великий ризик підхопити якусь кишкову інфекцію. Також не забувайте стежити за гігієною і частіше мийте руки.

Скорпіон
В цей день вам варто уважніше дивитися під ноги і по сторонам: травмонебезпечних ситуацій на вашому шляху сьогодні може зустрітися куди більше, ніж одна або дві. Однак вам під силу уникнути неприємностей. У цій справі допоможе зручне взуття.

Стрілець
Нині ви можете дозволити собі насолодитися різноманітними кухнями світу, так як зараз, швидше за все, ніяких проблем з травленням у вас бути не повинно. Однак намагайтеся все-таки тримати себе в руках.

Козеріг
Цей день ідеальний для того, щоб розпланувати ваші оздоровчі заходи на тривалий час вперед. Зараз вам вдасться з користю для власного здоров'я використовувати наявний у вас вільний час.

Водолій
Якщо у вас немає можливості ходити в спорт зал і займатися фітнесом, то спробуйте просто відмовитися від ліфта і ходити пішки по сходах. Це стане прекрасною вправою для вашого організму.

Риби
Цей день відмінно підходить для проходження різного роду обстежень, а також для вакцинації. Оцініть тверезо своє самопочуття і ви зрозумієте, що вам слід робити в першу чергу.