Гороскоп на 28 березня 2018 року

Середа, 28 березня 2018, 11:22
Гороскоп здоров'я на 28 березня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 28 березня 2018 року

Овен

В цей день вам може піти на користь турбота про поліпшення свого кровообігу. Причому вам зовсім необов'язково приймати якісь спеціальні ліки, достатньо просто вести трохи більш активний, ніж зазвичай, спосіб життя.

Телець

Якщо ви любитель ранкових пробіжок, то сьогодні вам краще утриматися від свого улюбленого виду спорту, оскільки це може викликати неприємні наслідки для серця. А для пробіжок краще вибрати денний або вечірній час.

Близнюки

Екстравагантність Близнюків в цей день може стати причиною появи в них серйозних недуг. Бажання продемонструвати довгі ноги або глибоке декольте, наприклад, цілком може привести не тільки до банальної застуди.

Рак

Сьогодні зірки не рекомендують вам їсти жирне, особливо якщо це жирне ще й рибне. Печінка тріски, наприклад, буде не найкращим для вас продуктом у цей день.

Лев

Сьогодні Левам дуже допоможе яскравий одяг - він допоможе вам зберегти яскравий і бадьорий настрій. Зробіть все можливе для того, щоб прикрасити свій побут дійсно соковитими і насиченими відтінками.

Діва

В цей день постарайтеся не вживати увечері занадто багато рідини - це може спровокувати виникнення набряків. Також зараз вам варто приділити увагу здоров'ю своїх нирок.

Ваги

Будьте обережні з алкоголем. Якщо все ж таки уникнути випивання пари-трійки чарок з чим-небудь міцніше кефіру не вдасться, постарайтеся все ж звести споживання міцних напоїв до мінімуму: навряд чи вони зараз принесуть вам багато задоволення.

Скорпіон

Якщо недавно ви не відмовляли собі в міцних напоях, і до того ж не завжди пам'ятали про збалансоване харчування, то в цей день вам обов'язково слід приділити увагу стану здоров'я своєї печінки.

Стрілець

Нині ви можете зробити велику послугу своїм легким і серцю, якщо будете стежити за своєю поставою, адже правильне положення тіла може забезпечитиправильне функціонування цих органів.

Козеріг

Нині Козерогам не слід вживати спеціальне дієтичне харчування, наприклад, різні коктейлі і добавки, оскільки вони можуть викликати проблеми з роботою кишечника.

Водолій

Нині вам особливо піде на користь масаж. Крім того, зараз вам не зашкодить попрацювати над рухливістю і гнучкістю суглобів, адже вони дуже багато в чому визначають молодість вашого тіла.

Риби

В цей день можете сміливо планувати візити в косметичний кабінет, а також проводити різні види омолоджуючих процедур. Але ось в домашніх умовах не переборщіть з очисними засобами, шкіра може відповісти роздратуванням.