Гороскоп на 29 березня 2018 року

Четвер, 29 березня 2018, 15:10
Гороскоп на 29 березня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 29 березня 2018 року

Овен (21.03 - 20.04)

Овнам необхідно зайнятися поточними справами, попередньо розподіливши їх за ступенем важливості. Перше місце у вашому списку можуть зайняти завдання, які ви довго відкладали, про яких регулярно забували, або, до яких просто лінувалися приступити. Зіграє роль почуття обов'язку. Контактувати з начальством, інстанціями, ключовими клієнтами краще на початку дня. Можливо, належить нарада з робочих питань. Не варто ігнорувати накопичилися проблеми, пов'язані зі здоров'ям та утриманням вихованців, інформує новину Ukr.Media.

Телець (21.04 - 21.05)

Природна практичність Тельців сьогодні бореться з іншими тенденціями. Необхідність слідувати порядку, закону або встановленим моральним нормам може вступити в суперечку з потребою у свободі. Все ще сильним може залишатися внутрішній запит на романтику, новизну і яскравість, буде природним прагнення самостійно переосмислити ряд тем. Складати плани і приступати до справ, пов'язаних з відповідальністю, краще вранці. Не варто починати любовні стосунки, можна швидко в них розчаруватися.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Однією з важливих сфер для Близнюків сьогодні є їх власний будинок. Можна зіткнутися з наслідками легковажного ставлення до побутових обов'язків, житлових питань, здоров'я та гігієну. Небажано недбале поводження з машиною. Дрібниці не будуть мати критичного значення, якщо ви подбали про базову порядку. Займатися ремонтом і благоустроєм, вживати системні заходи безпеки краще на початку дня, так як увечері на зміну здоровим практичним міркувань можуть прийти ілюзії.

Рак (22.06 - 23.07)

Ракам краще налаштуватися на практичну ділову хвилю. День підходить для спільних дій. Може виявитися корисною поїздка або прогулянка по забутих місць. У відносинах важливо твердо дотримуватися основних домовленостей. Не варто поспішати з обвинуваченнями інших людей в підступності і з самобічуванням: швидше за все, проблеми створює щира омана або дезорієнтація. Корінь непорозумінь варто пошукати в минулому, наприклад, у невірної або зниклої інформації. Варто відкласти необов'язкові платежі.

Лев (24.07 - 23.08)

Для Лева сьогодні можуть вийти на перший план фінансові і інші практичні теми. Актуальна інспекція запасів, купівля ліків і продуктів першої необхідності. Важливіше удачі в окремих дрібних операціях загальна здорова політика. У вас буде більше шансів, якщо ви вміло розпорядитися своїм бюджетом, незалежно від його величини. Варто вчасно знаходити й виправляти похибки в платіжних документах. Можливо, вам пора навести порядок в ваших особистих рахунках і у взаєморозрахунках з іншими людьми.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам варто розпланувати свої справи з ранку. Корисно почати день з приведення себе в належну фізичну та інтелектуальну форму. Підтримувати справи в задовільному стані зараз важливіше, ніж рухати їх вперед. Незважаючи на хороший потенціал циєї доби, ви можете часто допускати промахи, або стикатися з наслідками своїх колишніх помилок. Замість того, щоб прикро на перешкоди, зірки радять вам зайнятися їх терплячим усуненням, так як саме для цього доля вам на них вказує.

Терези (24.09 - 23.10)

Терезам не варто планувати на ці добу побачення і розважальні акції. Програма дня може виявитися куди більш прозаїчні, наприклад, вам доведеться зайнятися дрібним ремонтом або здоров'ям. На перший план може вийти комплекс побутових або професійних обов'язків, які не залежать від натхнення і повинні виконуватися «за будь-якої погоди». Можливо, вам доведеться виправляти чужі помилки і вникати в дрібниці, які вам нецікаві. Якщо ви дали комусь необдуману обіцянку, доведеться її виконати.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонів цей день налаштовує на кропітку роботу, в якій криється великий сенс. Будь-яка дрібниця може стати важливою і навіть вирішальною. Зірки радять не поспішати і ретельно вивчати кожну тонкість, від цього зараз залежить перспектива спільної справи або майбутній успіх вашого особистого проекту. Не варто залишати без уваги будь-які сигнали неблагополуччя, пов'язані зі здоров'ям. Нездужання, особливо хронічне і занедбане, може сильно вплинути на вашу працездатність і об'єктивність суджень.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Для Стрільців на першому місці може виявитися кар'єра або професійний обов'язок, думка начальства або офіційної інстанції. Вибір між підпорядкуванням боргу і ухиленням від нього буде за вами, але зірки радять добре подумати, перш ніж його зробити. Якщо в планах службове зростання або стабільний дохід, краще не ігнорувати зобов'язання і бути більш дисциплінованими: будь-яка, навіть невдала ситуація стане черговим корисним уроком. Варто уникати лише моментів, ставлять у фальшиве становище.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козероги сьогодні не бояться копіткої праці, за умови, що для нього є хороший стимул. Якщо, незважаючи на перешкоди, ви просуваєтеся вперед, цього цілком достатньо для мотивації. У відсутність ознак прогресу, можлива схильність відкладати будь-які заходи із-за боязні повної поразки. У цьому випадку, варто робити хоч щось, пізніше ви самі похваліть себе за завзятість і терпіння. Не рекомендується оформляти документи, в тому числі, пов'язані з переїздом, громадянством, житлом, нерухомістю.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні Водоліям не варто проявляти легковажність. До неприємностей краще ставитися як до тестів або маркерів. У цей період немає випадковостей, будь-які недоліки мають свої корені в минулому. Причиною може стати недбало кинуте колись слово, недбалість при лікуванні хвороби, неуважність. Навіть в улюблених речах і людях вам будуть частіше кидатися в очі їх недоліки, а не чесноти. За нові справи краще не братися. Добре займатися пошуком критичних похибок, усуненням накопичених недоліків.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні між Рибами і їх партнерами можлива чергова хвиля непорозуміння, причиною якої нерідко самі ж Риби. Щоб не породжувати уявних перешкод до співпраці, варто відмовитися від ілюзій і перенесення своїх проблем на співрозмовника. Бажано уникати конкретних фінансових домовленостей і підписання спільних документів. Докладне обговорення бюджету, ресурсів і бюрократичних нюансів, навпаки, буде корисним: можливо, розкриється щось важливе, від простого непорозуміння до обману.