Гороскоп на 30 березня 2018 року

П'ятниця, 30 березня 2018, 14:22
Гороскоп здоров'я на 30 березня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 30 березня 2018 року

Овен

Нині ви можете зіткнутися з такими наслідками сильного емоційного перенапруження, як неуважність, постійна втома і погіршення сну. Зараз вам пора зібратися і виправити ситуацію.

Телець

В цей день ваше смутне вираження обличчя не допоможе ні вам, ні вашому організму відчути себе краще. Тому зірки радять вам не дивлячись на всі труднощі, які мають місце у вашому житті, посміхатися.

Близнюки

В цей день горло - найвразливіше місце у вашому організмі, тому постарайтеся не захоплюватися холодними напоями та співом на вітрі.

Рак

В цей день зірки настійно рекомендують Ракам задуматися про те, наскільки правильно ви харчуєтеся. Якщо відповідь на це питання вас засмучує, треба терміново щось міняти. Можливо, для цього доведеться проконсультуватися з лікарем.

Лев

Сьогодні – не самий сприятливий день для того, щоб вислуховувати поради від кого б то не було. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб все сказане вам оцінювати тверезо.

Діва

Сьогодні велика ймовірність виникнення неврозів та ускладнень на їх ґрунті. Постарайтеся зробити все можливе, щоб цього уникнути, а якщо не знаєте як – зверніться до фахівця, він допоможе вам вирішити можливі проблеми.

Ваги

Терезам не рекомендується приступати до занять спортом без хорошої повноцінної розминки, інакше ви можете травмувати не тільки м'язи, але і суглоби. І в побуті різких рухів краще остерігатися.

Скорпіон

Нині організм Скорпіонів особливо потребуватиме жирних кислотах, оскільки вони помітно допоможуть вам у зміцнення серця і судин. Так що без риби на обід вам ніяк не обійтися.

Стрілець

Нині Стрільцям не рекомендується проводити фарбування або ж хімічну завивку волосся, оскільки ваші волосся зараз дуже ослаблені. Намагайтеся використовувати спеціальні засоби і захищатися від сонця.

Козеріг

Якщо ви звикли до холоду, то зараз вам варто почекати з процедурами загартування. Щоб не завдати шкоди своїм судинам, дізнайтеся, як правильно проводити оздоровчі процедури.

Водолій

В цей день вдалий час для проведення комплексного обстеження, особливо вам слід приділити подібної обережності необхідний час, якщо ви помітили деякі погіршення в своє здоров'я.

Риби

Нині особливу увагу догляду за своїм волоссям. Наскільки б уважні ви не були до них зазвичай, зараз варто зробити ще більше. Не пошкодуєте. Якщо ж зазвичай вам на них начхати, так хоч розчешіться.