Гороскоп на 5 квітня 2018 року

Четвер, 5 квітня 2018, 16:30
Гороскоп на 5 квітня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 5 квітня 2018 року

Овен

Ця доба підвищує загальний рівень оптимізму Баранів і зміцнює їхню впевненість у собі. Багатьох представників знаку будуть вабити далекі горизонти, чи то далекі країни або духовні вершини. Найщільніша зайнятість не завадить вам залишатися в душі романтиком і трохи фантазером. Це не найкращий момент для перебування у задушливому офісі і фанатичного слідування правилам. Бажано вибирати заняття, які передбачають свободу переміщень, дають простір уяві і реалізації гуманістичних нахилів, передає Ukr.Media.

Телець

Тельцям варто проявити гнучкість і легкість в поточних справах, дозволити собі «ковток свободи». Віра, надія і частка авантюризму сьогодні дадуть більше, ніж прагнення до бюрократичної точності і спроба прорахувати все наперед. Довіра до долі і випадку в окремих питаннях не варто плутати із загальною безпечністю. Це не найкращий момент для вирішення серйозних стратегічних завдань. У сферах, де ви самі керуєте подіями, краще утриматися від починань, дати собі перепочинок або час на перебір варіантів.

Близнюки

На одному з перших місць для Близнюків сьогодні залишаються контакти з навколишнім світом. Особливе значення зараз мають партнерські і дружні відносини, які здатні вплинути на ваше майбутнє. Спільність світоглядів в цю добу більш вагомий аргумент, ніж матеріальні, кар'єрні та інші прагматичні міркування. День важливий, якщо ви активно берете участь в якому-небудь громадському русі або зайняті вільною діяльністю. Не варто відмовлятися від відвідування компаній, заходів, груп за інтересами.

Рак

Ракам сьогодні не варто недооцінювати силу неформального спілкування. З потрібними людьми і вищестоящими особами краще контактувати безпосередньо і в невимушеній обстановці. Не варто присвячувати день вивчення інструкцій, контролю за бюрократичними тонкощами і іншим подібним заняттям, корисний ефект від них буде прагнути до нуля. Виконання рутинних обов'язків стане захоплюючим, якщо ви отримаєте трохи свободи, зможете не озиратися на офіційні приписи, правила та обмеження.

Лев

Цей день допоможе Левам легше ставитися до окремих труднощів і оптимістичніше дивитися на життя загалом. Є шанс отримати невидиму моральну підтримку, не вимірюється в конкретних одиницях, наприклад, задоволення від творчої роботи, від контакту з дітьми, однодумцями. Не виключається частка легковажність, схильність закривати очі на неприємні обставини і факти які насторожують. Інтуїція буде непогано працювати в поточних справах, але не варто покладатися лише на неї у важливих питаннях.

Діва

Дівам сьогодні важливо спрямувати енергію в перспективне русло і не застрягати в старих знайомих ілюзіях. Перевагу краще віддати нетрадиційним заняттям, уникаючи нудних звичних рішень. Зірки радять вам дотримуватися цього правила і в побуті, так як це не найкращий момент для рутинних турбот, монотонної праці. В сім'ї можна влаштувати невеличке свято, серйозної напруженій роботі доречна пауза. Несподіване осяяння допоможе розгадати загадку, знайти нетривіальний вихід з глухого кута.Гороскоп на 5 квітня 2018 року для всіх знаків Зодіаку

Терези

Терезам зірки радять планувати на цей день не роботу, а відпочинок. Якщо це неможливо, варто вибирати заняття, які передбачають рухливість, зміну вражень, невимушений тон. Небажано перебувати вдома або на стаціонарному робочому майданчику, краще знайти привід для неформальної зустрічі, невеликий відрядження, або знайти інший спосіб вийти за межі звичного світу. Варто уникати самотності, сьогодні краще бути в суспільстві партнера або відчувати плече друга. Можлива випадкова зустріч.

Скорпіон

Сьогодні у виграші Скорпіони активного психологічного складу, відкриті для різноманітних контактів. Покладаючись тільки на себе і свої знання, ви можете допустити помилку в самій простій справі. Якщо ви не дуже комунікабельні, корисно мати поруч помічника, який візьме на себе функцію спілкування з навколишнім світом та пошук інформації. Варто бути уважнішими під час операцій, пов'язаних з обміном, купівлею і продажем: не виключені непорозуміння і помилки, випадки шахрайства або мимовільної омани.

Стрілець

Сьогодні Стрільці не застраховані від помилок через свою неуважність. Помилки, випадки обману і маніпуляцій зведуться до нуля, якщо ви протистоїте брехні і спокусі, маєте тверду особисту позицію. Краще ні з ким не лукавити, грати у відкриту. Прекрасний день для реалізації вашого креативного початку. Гарне враження справить ваша чесність, безпосередність. Ви можете додати навколишнім впевненості і «запалити» їх одним своїм словом або присутністю. Вдалий час для контакту з дітьми.

Козеріг

В цей день Козерогам краще відмовитися від важливих ініціатив і не брати на себе зайву відповідальність. Ідеальне рішення – забути на час про важких справах, дозволити собі відпочинок або зміну обстановки. День буде приємним, якщо ви забезпечите собі зміну вражень, не станете проявляти властивий вам перфекціонізм, підганяти події і піддаватися внутрішнім страхам. Джерелом підтримки може стати батьківщина, родина або близька по духу людина, особливо, якщо ви опинились на самоті чи на чужині.

Водолій

Водоліям не варто будувати великі плани, краще отримувати задоволення від моменту і не упускати слушну нагоду. Це вдала доба, якщо ви переслідуєте гуманні цілі: цілительські, просвітницькі, або намагаєтеся об'єднати людей. У спілкуванні переважно невимушений стиль. День підходить для участі в неформальному заході, де ви, при бажанні, зможете зіграти одну з найпомітніших ролей. Не варто відкладати зустріч з популярною персоною або важливою особою з особистого близького оточення.

Риби

Сьогодні типові Риби не в самому простому положенні. Головною умовою успіху буде чесність, але як на зло, саме з нею і можливі проблеми. Ваші природні слабкості і добровільні омани можуть поставити вас у невигідну позицію. Не варто що-небудь робити, якщо ви не впевнені в собі, не довіряєте іншим людям, які не до кінця визначилися зі своїми цілями, потребами або бюджетом. Зірки не радять мати справу з тими, хто одного разу вже обдурив вас або, з ким ви не зуміли знайти спільну мову.