Гороскоп на 16 квітня 2018 року

Понеділок, 16 квітня 2018, 11:13
Гороскоп на 16 квітня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 16 квітня 2018 року

Овен

Овнам не варто сприймати всерйоз власні пориви рано вранці: швидше за все, це буде всього лише випадковий каприз. Умови для продуктивної роботи, вдалих покупок та інших ефективних дій складуться до полудня. Друга половина дня сприятлива для будь-яких зусиль, спрямованих на зміцнення матеріального становища, насамперед, через отримання доходів від професійної діяльності або законного бізнесу. Варто подбати про повноцінне харчування, як необхідної основі працездатності, передає Ukr.Media.

Телець

Для Тельців найбільш сприятливий час настане в середині дня. Можна братися за всі справи, до яких ви відчуваєте схильність, або в яких бачите необхідність. Віддача можлива в будь-якій справі, якщо ви докладете до виконання бажань хоча б найменше зусилля. Додатковим стимулом до дії може стати прагнення зрівнятися з більш щасливими людьми. Половину успіху забезпечить доглянутий зовнішній вигляд. Також, день вдалий для покупок і продажів. Саме час чимось побалувати себе, але не переходячи меж.

Близнюки

Перший день нового місячного циклу звертає увагу Близнюків на матеріальні питання. Однак не варто займатися ними рано вранці: результат може бути нульовим, а час витраченим даремно. Купівлі, продажу, платежі, різні господарські клопоти і інтенсивну рутинну роботу краще планувати на другу половину дня. Якщо ви використовуєте цей період з толком, ваші фінансові тили значно зміцняться, ви зможете заробити на необхідне, закрити частину боргів або поповнити свої особисті накопичення.

Рак

Ракам не варто починати день з нервозності. Вранці багато страхів виявляться марними, а очікування навряд чи будуть відповідати дійсності. Зірки радять приступати до справ в середині дня, так як саме в цей час ситуація зміниться на краще. Не варто пропускати сприятливий момент для розвитку бізнесу, для просування у фінансовій і творчої діяльності. Знайти спільну мову буде простіше з тими, з ким вас зв'язали не тільки матеріальні або професійні інтереси, але й особисті симпатії.

Лев

Вранці Леви будуть налаштовані романтично, але вже до полудня спустяться з небес на землю, поринуть у професійні плани, матеріальні клопоти або управлінські завдання. Обстановка схиляє до прагматизму, але не варто ігнорувати й інші грані буття: комфорт, приємні бонуси, сервіровку, «упаковку». Добре займатися фінансуванням, постачанням, ресурсами, вкладеннями, вибирати красиві, практичні і статусні речі. Щоб тяга до задоволень не перейшла розумні межі, варто дотримуватися правил.

Діва

Основна частина дня проллє бальзам на душевні рани Дів і допоможе їм знову знайти ґрунт під ногами. Це сприятливий момент для вкладення сил у будь-які проекти і симпатії, які мають у ваших очах перспективу і цінність. Діяти краще спокійно і послідовно, не забігаючи вперед. Варто звернути увагу на стосунки з іноземцями та представниками інших культур: у них великий потенціал. Щоб витягти з цих подій доби максимум користі, варто утриматися від спонтанних поривів вранці.

Терези

Терезам не варто концентруватися на проблемах відносин та інших подіях, які виводять з рівноваги. Замість сумнівного діалогу, краще зайнятися зміцненням матеріального становища, наприклад, своєю законною часткою в цілому бюджеті, упорядкуванням вкладів, примноженням або захистом капіталів. Міцні фінансово-майнові позиції дадуть вам набагато більше впевненості в собі, ніж спроби відновити міфічну справедливість. Відвідувати фінансові установи та торговельні заклади краще після полудня.

Скорпіон

Скорпіони можуть розраховувати на надійність партнерів, щирість симпатій. День може початися з несподіванки, з якої вдасться швидко впоратися, або з помилкової тривоги. Основну частину доби можна використовувати для співпраці і особистих зустрічей. Вдалий момент для розстановки ролей, розподілу благ. Партнер буде чекати не тільки уваги, але й реальних доказів ваших намірів. Слова варто звести до мінімуму, підтверджуючи свої почуття, благонадійність або майстерність конкретними справами.

Стрілець

Цей день змусить Стрільців зайнятися фінансовими або господарськими питаннями. Духовні, творчі та інші вільні інтереси доведеться відкласти. Якщо у вас немає настрою займатися рутиною, вам доведеться знайти когось, хто готовий вам допомагати. Це відповідний день для тестування інструментів та обладнання, закупівлі продуктів і матеріалів. Також, цей день вдалий для набору штату і найму постійних співробітників, вам не складе труднощів відрізнити справжнього майстра своєї справи від шарлатана або недоучки.

Козеріг

Козерогам варто витримати паузу вранці. Основна частина дня створить прекрасні умови для спокійної роботи, якщо ви сповнені енергії, що і для відпочинку, якщо ви потребуєте відновлення життєвих сил. Це хороший момент для планомірних дій у будь-якому напрямку, який ви вважаєте важливим. Можна внести більше гармонії у відносини, стабілізувати грошовий потік, купити щось гарне і корисне, отримати задоволення від професійного догляду за обличчям і тілом, смачної їжі, інтенсивного масажу.

Водолій

Сьогодні Водолії сильніше звичайного потребують сім'ї, затишок, матеріальної та житлової стабільності. Зірки підказують, що дана тенденція найближчим часом буде тільки наростати, і радять не ставитися до своїх бажань у цьому напрямку як до порожньої випадкової примхи. Залежно від обставин, варто відвідати батьків, відвідати будинок або дачу, навести лад у господарстві, внести більше комфорту в побут, задуматися про вкладення капіталів в нерухомість або про отриманні прибутку з неї.

Риби

Сьогодні в справах Риб з'явиться більше стабільності. Отримають вдале продовження перервані ініціативи, в складній ситуації зросте надія на конкретні покращення. Хороший день для закупівель, угод, ділового співробітництва, розвитку бізнесу, цілеспрямованих законних акцій, турбот про красу. Можна своїми руками побудувати частину щасливого майбутнього. Є всі умови для розквіту взаємних почуттів. Усі потрібні дії вдасться здійснити в комфорті, без жертв, одночасно отримуючи задоволення і користь.