Гороскоп на 17 квітня 2018 року

Вівторок, 17 квітня 2018, 09:59
Гороскоп здоров'я на 17 квітня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 17 квітня 2018 року

Овен

Нині Овнам стоїть триматися подалі від різних консервів та інших продуктів тривалого зберігання. Навіть безневинний з вигляду сухар може наробити біди - про нього недовго і зламати зуб. Їжте свіже.

Телець

Сприятливий день для занять танцями або аеробікою під музику. Головне, щоб ви самі були захоплені тим, що ви робите, тоді ви отримаєте подвійний ефект, і тіло в тонусі підтримаєте, і гарний настрій на додачу отримаєте.

Близнюки

У цей день, якщо у вас є хоч найменша можливість відпочити, скористайтеся нею, оскільки у представників вашого знаку сьогодні зростає ризик найголовніших болів.

Рак

Сьогодні Ракам варто уникати перегріву. Він, як відомо, діє на організм куди гірше переохолодження. Частіше провітрюйте приміщення і одягайтеся легше.

Лев

В цей день зірки не рекомендують вам відвідувати солярій. Незважаючи на те, що необхідного кольору шкіри ви зможете домогтися, наслідки для здоров'я можуть бути самими непередбачуваними і не зовсім приємними.

Діва

В цей день Дівам варто очистити ваш організм від шлаків, однак зробити це варто максимально акуратно, нічого не пошкодивши, тому зірки рекомендують вам попередньо порадитися з вашим лікарем.

Ваги

В цей день Терезам, швидше за все, доведеться підтримати в собі бадьорість, інакше самому вашому організму буде важко впоратися з навалившихся на вас об'ємом робочих справ. Ввечері обов'язково порадуйте себе чимось приємним.

Скорпіон

В цей день вам можуть піти на користь різні головоломки або розвиваючі ігри, наприклад, судоку. Це допоможе підтримати працездатність вашого головного мозку на високому рівні.

Стрілець

В цей день вам варто хоч трохи заощадити вільного часу, щоб дати своєму організму відпочити. Найкращим варіантом була б зміна обстановки, навіть неспішна прогулянка перед сном буде дуже до речі.

Козеріг

Нині можуть загостритися алергічні реакції на різні ліки, тому зараз не найкращий час, щоб експериментувати з новими для вас препаратами.

Водолій

В цей день у вас, швидше за все, буде привід пишатися собою! Адже завдяки регулярно проводиться профілактика зараз ваше самопочуття буде просто чудовим, а ви будете повні сил і гарного настрою.

Риби

Нині спробуйте більше ходити пішки, особливо, якщо у вас мало часу, щоб займатися профілактикою серцевих хвороб. Таке «тренування» після трудового дня значно поліпшить ваше самопочуття.