Гороскоп на 27 квітня 2018 року

П'ятниця, 27 квітня 2018, 11:29
Гороскоп на 27 квітня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 27 квітня 2018 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні зірки радять Овнам подвоїти обачність в контактах, особливо значущих. Бажано вірно вибирати тон, спілкуючись з діловими партнерами, начальником, клієнтурою, аудиторією. Діалог, який приємно почався, може несподівано перейти в свою протилежність. Зростає ризик подружніх розбіжностей. Імовірність ускладнень вище, якщо порушені правові, адміністративні, професійні питання. Чи не найкращий момент для пошуку посередників, прихильників.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям день додасть турбот. Щоб зберегти рівновагу і всюди встигнути, важливо структурувати час і ранжувати завдання за ступенем складності. Запасатися позитивом краще з ранку, в цей час вас може порадувати будь-яка неординарна дрібниця. Створити і зберегти гарний настрій допоможе приємна косметична процедура, новий аромат або модний аксесуар. Протягом дня одним з кращих методів вирішення проблем буде доброзичливість, але у важливих питаннях не обійтися без дисципліни та принциповості.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Початок дня буде для Близнюків райдужним, що допоможе з самого ранку прийти в потрібний настрій. Якщо до хорошого настрою ви додасте трохи більше турботи про зовнішність, перед вашою чарівністю буде не встояти, саме вона протягом дня буде «чарівним ключиком», який відмикає всі двері. Але навіть її виявиться недостатньо, коли ви зіткнетеся з будь-якою об'єктивною зовнішньою перешкодою. В цьому випадку, не варто створювати собі зайві проблеми, краще відступити, або проявити підвищену дипломатичність.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні для Раків відіграє особливу роль домашня обстановка, ситуація з житлом або атмосфера в значущих відносинах. День пройде добре, якщо у вас є свій будинок, в родині панує мир, а в шлюбі править любов або хоча б згода. Щоб ненароком не порушити гармонію, варто проявити більше привітності, простіше ставитися до дрібниць. У ситуації серйозних розбіжностей краще заздалегідь озброїтися дипломатичністю та терпінням, чіткіше позначити свої права, претензії та територіальні межі.

Лев (24.07 - 23.08)

Для Львів сьогодні багато значить коло спілкування, зовнішнє середовище, доступ до інформації. Чимало вражень обіцяє поїздка, прогулянка, візит, контакт. Вранці настрій підніме комплімент або флірт. Хороші відносини з оточенням важливо не тільки створити, але і підтримувати, інакше вони легко розладнаються. Компроміси цього дня тимчасові, в них рано ставити крапку. У суперечках необхідна конструктивність. Можливо, вам доведеться довести свою професійну компетентність, право на своє заняття, місце або посаду.

Діва (24.08 - 23.09)

Сьогодні Дів виручають товариськість, врівноваженість та привітність. Якщо ви приємний співрозмовник, багато завдань зважаться в одну мить і не створять вам великих проблем. Ситуація ускладниться, якщо ви конфліктні, швидко переходите до суперечки і суперництва, легко втрачаєте рівновагу і забуваєте про етикет, не хочете почути опонента або побачити себе з боку. Можливі випадкові приємні придбання та знахідки. Не рекомендуються великі покупки, відповідальні переговори та інші важливі заходи.

Ваги (24.09 - 23.10)

Терезам важливо вибрати вірну тактику, так як це черговий непростий день. Треба буде діяти в рамках територіальних, правових, тимчасових або інших обмежень, в умовах контролю, психологічного пресингу або критики. Не зайве включити чарівність і пам'ятати, що «зустрічають по одягу». У той же час, не варто намагатися подобатися всім. Іноді буде краще відмовитися від дипломатичності на користь принциповості, особливо, якщо на кону житло, сім'я, бізнес або інший цінний ресурс.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні Скорпіонам важливо рахуватися з чужою думкою, поважати позицію партнера та опонента, ставитися з повагою до букви закону. В іншому випадку, великий ризик нажити прихованих ворогів, які будуть посміхатися в обличчя та майстерно шкодити за спиною. Зростає ймовірність службових та бюрократичних конфліктів, дорожніх зіткнень, подружніх сварок. Нерівні стосунки з оточенням загрожують не тільки психологічними, але й технічними невдачами, буде складніше вчасно отримати інформацію, допомогу.

Стрілець (23.11 - 21.12)

День вдалий для товариських і красномовних Стрільців, а також для тих, хто думає про майбутнє. Обстановка допомагає не зациклюватися на власних проблемах, спонукає обговорювати новини, порівнювати варіанти, шукати оптимальні оперативні шляхи вирішення завдань. Навіть суто ділове спілкування виявиться приємним, завдяки дрібним задоволенням або легкому флірту. Спори будуть швидко спалахувати і гаснути, багато інцидентів будуть вичерпані після одного-двох конструктивних слів. Небажані фінансові операції.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні Козероги стикаються на шляху до реалізації своїх планів з бар'єрами та випробуваннями. Перешкоди можуть носити об'єктивний характер, але можуть і бути наслідком ваших прорахунків, слабкостей, вразливостей, шкідливих звичок. Досягнення мети вимагає суттєвої для вас жертви. Важливо подолати нерішучість, страх, сором'язливість, але в той же час, об'єктивно оцінювати ситуацію та свої сили. Варто поберегти значущі зв'язки, сьогодні вони дають тріщину навіть при мінімальному «сейсмічному поштовху».

Водолій (21.01 - 19.02)

Завдяки приємним дрібницям цього дня, життя не здасться Водоліям похмурим. Може порадувати випадкова зустріч, невелика знахідка, м'яка погода або інша деталь, що піднімає дух. Важливо цінувати малі радості, так як спроба вирішити більш серйозне питання поки не гарантує швидкого успіху. Варто зважити всі «за» та «проти», якщо планується переїзд, вирішується професійна доля або вимагає уваги інша значуща сфера життя. Важливо пам'ятати про безпеку і діяти в згоді з законом.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні Рибам не варто братися за рішення рядових завдань: велика ймовірність непередбачених проблем «на рівному місці». Краще звернути увагу на більш складну і актуальну справу, але дотримуючись при цьому всіх доступних заходів безпеки та прорахувавши заздалегідь можливі ризики. Може знадобитися розмова, термінова поїздка, активний інформаційний пошук, залагодження податкових нюансів або інший варіант мобілізації сил, при цьому остаточне рішення задачі буде відкладено до завтра або на більш довгий термін.