Гороскоп на 2 травня 2018 року

Середа, 2 травня 2018, 10:42
Гороскоп на 2 травня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 2 травня 2018 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні Овнам краще не відгороджуватися від зовнішнього світу і, по можливості, не сидіти на місці. У навантаженні та підживленні сьогодні потребує перш за все ваш інтелект. Це прекрасний день для активних комунікацій без кордонів, обговорення новин, відповідний момент для висловлювання власних ідей, поповнення персонального інформаційного багажу та списку особистих контактів. Також, це відмінна доба для практики в іноземній мові, наприклад, для перегляду фільмів на ній або для спілкування з його носіями.

Сьогодні удача Тельців безпосередньо залежить від комунікабельності, інформованості, ерудиції, загальної рухливості, гнучкості, чуйності. Викличуть інтерес маршрути, системи навчання або зв'язку. Може стати в нагоді знання іноземних мов. Не завадить допитливість, готовність вчитися. Володіючи таким вагомими перевагами, ви легко звернете жартома випадкове непорозуміння і зможете отримати чимало корисного з кожного повороту подій. Не варто проявляти недоречну серйозність, драматизувати дрібниці.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюків день радує можливістю діалогу, перспективою знайти друзів, зачепити чужу увагу, «навести мости». Будь-який співрозмовник та інформаційне джерело сьогодні здатні стати для вас джерелом актуальних новин та гарячих пліток. Будуть відмінно зрозумілі натяки, іносказання. Завдяки товариськості, вас скрізь приймуть з розкритими обіймами. До особистої чарівності, яка незмінно буде викликати симпатії, вам варто додати дипломатичність: готовність поступатися, слухати та чути посилить ваші позиції.

Рак (22.06 - 23.07)

Сьогодні Раки залежні від середовища, змушені приділити увагу нюансам, обстановці, чужим потребам, а часом і відступити від задуманого сценарію. Вписатися в запропоновані умови допоможе товариськість, обізнаність, готовність вчитися. Виявляючи інтерес до чужих слів, не варто ігнорувати підказки інтуїції та серця. Інформація, що надходить ззовні, збагатить ваш кругозір та дозволить краще орієнтуватися в ситуації, але не варто відмовлятися від власних переконань та почуттів на догоду популярним думкам.

Лев (24.07 - 23.08)

Левам сьогодні краще забути про нетермінові справи, змінити імідж на більш вільний і знайти обстановку, що дозволяє вести себе розкуто. Не варто приділяти багато уваги матеріальному та підкреслювати свій статус. У центр планів краще поставити відпочинок і цікаве спілкування. Вдалий момент для розмови з дітьми. У любовних відносинах цей час романтики, день хороший для прогулянки, поїздки, листування, легкої інтриги. Якщо ваше серце не зайняте, можна зайнятися пошуком нових контактів, розширенням горизонтів.

Діва (24.08 - 23.09)

Дівам не варто втрачати час, якщо хочеться відвідати батьків, обговорити домашні справи. Це прекрасний момент для спілкування з ріднею та близькими по духу. День пробуджує «дух бродяжництва», спокушає вільнодумством і космополітизмом, але все буде інакше, якщо ви знаходитесь далеко від рідних місць: в цьому випадку, посилиться тяга до культурних коренів, сімейних та національних траліцій, можлива ностальгія по дому. У будь-якій розмові вітається чесність. У любові ви сьогодні будете трохи легковажні.

Терези (24.09 - 23.10)

Терези проведуть день з інтересом та користю. «Родзинкою програми» може стати поїздка, візит, екскурсія, лист, захоплююча розмова, знайомство. Прекрасна доба для інформаційних та наукових пошуків, літературної діяльності, інтенсивної переписки, спілкування з іноземцями. Відмінний день, якщо ви хочете знайти з ким-небудь спільну мову, підшукати компаньйона для короткої подорожі або посередника в непересічній справі. Найбільш безпечні приятельські поверхневі зв'язки, не варто нікому довіряти повністю.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сьогодні Скорпіонам краще вийти за сковуючі рамки та вести себе більш вільно. Не варто відмовляти собі в деякій легковажності, ситуативному відступі від правил. Уміння невимушено спілкуватися з будь-якою людиною і готовність легко підлаштовуватися до обставин дадуть вам додаткову перевагу, допоможуть швидше орієнтуватися в запропонованих умовах та знаходити свою нішу в мінливому потоці подій. Вас чекають цікаві знахідки, несподівані відкриття, можливі випадкові дрібні придбання.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогодні Стрільці отримують шанс блиснути ерудицією, красномовством, епістолярним талантом, даром посередника або перекладача. За допомогою цих талантів, навіть недбалість і неуважність ви зможете обернути собі на користь. Продуктивний день для журналістів, блогерів, викладачів і всіх, чия діяльність пов'язана з самовираженням через слово. Не варто упускати можливість залучити на свою сторону однодумців, знайти клієнтів, висловити свою позицію в дискусії, сказати комплімент об'єкту симпатій.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Сьогодні зірки радять Козерогам бути відкритими для спілкування, але пам'ятати про безпечну психологічну дистанцію. Порушивши невидиму демаркаційну лінію між собою та іншими людьми, особливо чужинцями, ви ризикуєте стати заручником ситуації замість того, щоб контролювати її. Це хороший день для наукових досліджень, читання, самоосвіти. Якщо ви не хочете бути чесним, краще не говорити нічого і послухати чужі думки. Щоб звести до нуля непорозуміння і помилки, важливо бути проінформованими.

Водолій (21.01 - 19.02)

Сьогодні зірки допомагають Водоліям скинути з себе ідеологічні чи інші пута, «вийти з ув'язнення», дають можливість вільно висловлюватися, вибирати на власний смак коло спілкування або область інтересів. Не варто відмовляти собі в задоволенні відвідати розважальний або пізнавальний захід, побувати в гостях, зустрітися з друзями, поговорити з коханою людиною, провести більше часу з дітьми. Бажано використовувати з толком вдалий момент для творчості, особливо літературної.

Риби (20.02 - 20.03)

Сьогодні Рибам важливо врахувати обстановку і знайти в ній своє місце. Не варто розраховувати на стабільність. Рибам, налаштованим на активність і зовнішній успіх, знадобляться комунікаційні таланти, навички соціалізації, ерудиція. Варто уникати надмірної підозріливості, чутливості: ці якості здатні спотворити для вас картину того, що відбувається і змусити вас керуватися фантомом замість реальності. Риб-інтровертів зацікавить якесь питання, за вивченням якого вони і проведуть весь вільний час.