Гороскоп на 5 травня 2018 року

Субота, 5 травня 2018, 15:05
Гороскоп здоров'я на 5 травня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 5 травня 2018 року

Овен

Сьогодні тримайтеся подалі від вогню і будь-яких інших гарячих або легкозаймистих предметів. Ризик отримання опіків великий, як ніколи, краще провести день ближче до холодильника

Телець

Нині Тельці будуть схильні переживати про своє здоров'я більше звичайного. Навряд чи ситуація того заслуговує. Не читайте медичних публікацій - спокійніше будете.

Близнюки

В цей день вам може здатися, що для вас можливо навіть неможливе, адже все відбувається так саме тому, що ви насправді чітко поставили перед собою ту мету, якої ви хочете досягти.

Рак

Ракам не варто захоплюватися напівсирим м'ясом і погано просмаженою рибою, а овочі слід мити особливо ретельно, і краще з милом. Зараз ви особливо вразливі для паразитів всіх мастей, так що обов'язково подбайте про профілактику гельмінтозу.

Лев

Нині Левам було б корисно пити менше кави і чорного чаю, так як їх надмірне споживання може значно зневоднювати ваш організм. Поки краще віддати перевагу простій воді або зеленому чаю.

Діва

Нині Дівам слід поберегти свою печінку, тому сьогодні ніякого алкоголю. Також слід на деякий час відмовитися від сильнодіючих ліків, за умови, звичайно, що вони вам не життєво необхідні.

Ваги

Сьогодні будьте обережні з гострими предметами: з-за недбалого і необережного поводження з ними можливі травми, а ось наскільки серйозні вони будуть або ж їх вдасться уникнути, це залежить тепер тільки від вас.

Скорпіон

Сьогодні вас може підвести пам'ять - вам здається, що з такою ситуацією ви вже зустрічалися і знаєте, що робити, але ні, це не так. Якщо справа стосується самопочуття та методів приведення себе в порядок, помилкова впевненість буде особливо недоречно.

Стрілець

Сьогодні підвищується ризик погіршення самопочуття у тих, хто страждає нападами мігрені. Будьте уважні до свого здоров'я і не нехтуйте навіть незначними погіршеннями стану.

Козеріг

Не поспішайте з висновками, ймовірно, що прийняті вами ліки дадуть ефект не так швидко, як вам би хотілося. Проте варто трохи почекати, і ви помітите поліпшення.

Водолій

Не відмовляйте собі сьогодні в солодкому, особливо, якщо ваш організм наполегливо вимагає побалувати його шоколадом, зрозуміло, в помірній кількості. Зараз це піде вам тільки на користь.

Риби

В цей день представникам вашого знаку слід було б звернутися до профілактики різних серцево-судинних захворювань. Тому, якщо у вас є можливість подбати про себе, не відмовляйтеся від такого шансу.