Гороскоп на 12 травня 2018 року

Субота, 12 травня 2018, 10:57
Гороскоп здоров'я на 12 травня 2018 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 12 травня 2018 року

Овен

Сьогодні зірки рекомендують Овнам допомогти вашому шлунку справлятися з його і без того непростою роботою і дати йому можливість відпочити від важкої їжі. Фрукти, овочі, йогурти, соки – ось чому він в цей день буде особливо радий.

Телець

У цей день ви, швидше за все, будете почувати себе виключно добре. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб не зіпсувати цю крихку рівновагу і не шкодувати завтра про зроблене і не зроблене.

Близнюки

В цей день вам слід було б бути уважнішими за кермом, оскільки зараз ви навряд чи зможете відзначитися особливою зібраністю і крижаним спокоєм. Зараз вам варто подбати і про своїх нервах.

Рак

Нині зірки рекомендують вам розібратися зі своїми особистими проблемами і утриматися від перебування в галасливих компаніях. Зараз вам для душевного спокою треба побути на самоті.

Лев

В цей день зірки рекомендують вам пити тільки справжній чай. Про всілякі фіточаї, що обіцяють молодість, здоров'я і інші радощі життя, краще забути, хоча б на сьогодні: вони принесуть вашому організму більше шкоди, ніж користі.

Діва

Якщо ви хочете схуднути, приготуйте що-небудь несмачне. Сьогодні найефективнішим методом вирішення проблем буде вплив на психіку, а не тіло як таке.

Ваги

В цей день вам слід максимально тверезо оцінити стан вашого здоров'я. Бо помилкова його оцінка може перешкодити вам прийняти вчасно необхідні заходи і запобігти неприємні наслідки.

Скорпіон

В цей день по можливості намагайтеся уникати вживання сильнодіючих препаратів, особливо якщо ви попередньо не порадилися з вашим лікуючим лікарем. Печінці це може не сподобатися.

Стрілець

Абсолютно невідповідний день, щоб сідати на жорстку дієту. Якщо конче потрібно змінити схему живлення, почніть з малого, злегка полегшіть раціон, але ні в якому разі не змінюйте його зовсім.

Козеріг

Нині ви можете відчути повний занепад сил, тому, якщо вам, навпаки, потрібно бути в хорошій формі, то не відмовляйте собі в калорійній їжі, і не забудьте про вітаміни.

Водолій

Нині зірки не рекомендують Водоліям сідати на дієту і якимось чином обмежувати себе в їжі, однак якщо ви відчуваєте, що ну зовсім не хочете торкатися до того чи іншого блюда – і не доторкайтесь.

Риби

Якщо доберетеся до спортзалу, спробуйте провести активне тренування, нехай ваше тіло попрацює як слід. Сьогодні не варто робити собі якихось поблажок. Однак не поспішайте відразу після занять набивати собі шлунок їжею, пам'ятайте, що повинно пройти щонайменше година.