Гороскоп на 17 травня 2018 року

Четвер, 17 травня 2018, 14:30
Гороскоп здоров'я на 17 травня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 17 травня 2018 року

Овен

Сьогодні у Овнів можуть виникнути деякі проблеми, пов'язані із зором. Постарайтеся звернути увагу на те, скільки часу ви проводите перед монітором або телевізором. І скоротіть цей час в два рази.

Телець

В цей день для Тельців головне – це швидкість і зручність, тому постарайтеся зробити все можливе для того, щоб самим ретельним чином продумати ваш розпорядок дня і спланувати вашу роботу.

Близнюки

Сьогодні самопочуття Близнюків повинно бути стабільним і не викликати зайвих побоювань і переживань. Правда, деяким може прийти в голову, що раз організму добре, його можна навантажити... З цим обережніше.

Рак

Нині зірки радять вам почати боротьбу з шкідливими звичками, якщо такі у вас є. Втім, що-небудь знайдеться і у досконалого ангела, так що визначити ворога - і в бій!

Лев

В цей день Леви можуть зіткнутися з деякими проблемами з кишечником. Можливо, що почуття дискомфорту буде присутнє протягом цілого дня, тому має сенс тримати під рукою відповідний засіб.

Діва

В цей день намагайтеся не перегинати палицю в турботі про своє здоров'я, можливо, ви самі згущуєте фарби, замість того, щоб реально поглянути на існуючі проблеми. Ситуація цілком може бути далеко не так складна, як ви собі вселили.

Ваги

Не найкращий день, щоб спілкуватися з братами нашими меншими, особливо, якщо той чи інший братик наділений від природи зубами і кігтями значних розмірів. Нині ви можете опинитися в ролі точила для них. Віддайте перевагу неживим іграшкам.

Скорпіон

Сьогодні намагайтеся не зациклюватися на своєму самопочутті. Вирішуйте проблеми по мірі їх надходження, а не вигадуючи їх на порожньому місці. Це збереже ваші нерви і не дасть вам впасти в поганий настрій.

Стрілець

Нині постарайтеся розумно витрачати ваші сили і енергію, адже зараз будь-який емоційний струс може надовго погіршити ваше самопочуття. Головне для вас зараз – зберігати спокій.

Козеріг

Нині сонливість та неуважність будуть переслідувати вас щонайменше півдня, і можуть неабияк зашкодити вам у ваших повсякденних справах. Можливо, вам варто переглянути кількість годин, що відводяться вами для сну.

Водолій

В цей день нові методики лікування старих хвороб, можливо, допоможуть Водоліям зробити серйозний і важливий крок у боротьбі з ними. Однак не варто експериментувати, якщо метод не викликає довіри фахівців, які викликають довіру у вас.

Риби

Сьогодні у Риб очікується вельми сприятливий у всіх відношеннях день, тому ніяких серйозних побоювань стан вашого здоров'я у вас викликати не повинний. Просто пам'ятайте про елементарні правила здорового харчування