Гороскоп на 18 травня 2018 року

П'ятниця, 18 травня 2018, 10:24
Гороскоп на 18 травня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 18 травня 2018 року

Овен (21.03 - 20.04)

Сьогодні Овни більше звичайного потребують будинку, особистої території або душевного тепла. Продуктивність зусиль може виявитися в прямій залежності від сімейної атмосфери, житлових умов і характеру переживань. Чим швидше ви налаштовані на потрібну емоційну хвилю, тим краще виявляться ваші результати. Для роботи в цей день добре мати окремий кабінет або відгороджений простір, в якому вас ніхто зайвий раз не потурбує. Не завадить дисципліна в побуті та в почуттях, особливо вранці і вдень, інформує Ukr.Media.

Телець (21.04 - 21.05)

Для Тельців ця доба інформативна та зручна емоційно, але не дуже продуктивна на практичному рівні. Ви відчуєте себе краще, якщо не станете підштовхувати події і виключите з розкладу нові ініціативи. Це вдалий момент для спілкування, навчання, цільових поїздок, збору та систематизації відомостей. Також. день посилить значення душевних уподобань і родинних зв'язків. Найважливішим і неминучим обов'язкам, включаючи професійні та сімейні, краще приділити час в першій половині дня.

Близнюки (22.05 - 21.06)

Близнюкам варто приділити увагу бюджету, дієті, господарству, причому не поверхневу, а системну. Привівши в порядок практичну і побутову сторону справ, ви зміцните свої позиції, заощадите або примножите наявні ресурси. У поточних справах сьогодні вітається передбачливість, перш ніж витрачатися на розкіш, варто придбати необхідне. Бажано заздалегідь подбати про кеш, рутинні платежі, закупівлю продуктів та інших нагальних потреб. Можливий підвищений інтерес до кулінарних рецептів.

Рак (22.06 - 23.07)

Раків чекає сприятлива смуга, але не варто відразу кидатися у вир задоволень. Зірки радять почати з уточнення пріоритетів і особистої ролі в подіях. На початку дня бажано дотримуватися помірності і бути самокритичним. Не завадить поглянути на себе чужими очима, дати чесну оцінку своїм професійним здібностям, партнерським заслугам, творчому потенціалу, стану здоров'я, краще розібратися в своїх істинних почуттях, смаки, потреби, права, фінансові можливості.

Лев (24.07 - 23.08)

Сьогодні за фасадом успіху і впевненості багато Левів приховують підвищену сенситивность і потреба в захищеності. Зросте залежність від сімейних коренів, традицій, виховання, посилиться сприйнятливість до психологічної або духовної межі подій. При цьому не тільки навколишні можуть не здогадуватися про ваші відчуття, але і ви самі можете не до кінця віддавати собі в них звіт. Те, що ви в цей день приймете за власне боягузтво, найчастіше буде розсудливою і похвальною обережністю.

Діва (24.08 - 23.09)

Сьогодні Діви можуть дивитися в майбутнє з виправданим оптимізмом, але частка здорового скепсису теж не буде зайвою. Потреба в критичному панорамному погляді на події буде особливо важлива, якщо ви перебуваєте в самому початку шляху: чим точніше ви оціните перспективу і грамотніше складете план, тим менше зусиль вам доведеться докладати для досягнення задуманого згодом. Корисно підтримати контакт з тими, хто розділяє ваші інтереси та цінності не тільки на словах, а й на практичному рівні.

Терези (24.09 - 23.10)

Сьогодні зірки запропонують Терезам стати більш відповідальними і цілеспрямованими, подумати про будинок або кар'єру, можливо, зробити між ними вибір. До названих якостей варто додати емпатію, досягнення будуть залежати від уміння входити в емоційний резонанс з оточенням. Важливі відносини з батьками і старшими за віком, національним або сімейним кланом. Не варто пропускати зручний момент для пошуку протекції, об'єднання з ким-небудь на грунті патріотичних інтересів або політичних симпатій.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Скорпіонам варто критичніше поставитися до потоку інформації, відбираючи найкорисніше. День покладе початок чергового вдалого періоду, або натякне на його наближення. Можливі добрі вісті здалеку, вдалі пропозиції. Невидима сила або власна інтуїція утримає вас від зайвої захопленості. Добре готуватися до навчання або подорожі, вести переговори. Є час уточнити позиції, наприклад, опорні пункти маршруту або світогляду. Непоганий день для візиту в іноземну фірму, вуз, посольство.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Стрільців сьогодні виручить обачність укупі зі здатністю до емпатії. Перша стане в нагоді при вирішенні життєво важливих завдань, а друга виявиться незамінною при спілкуванні з близькими людьми. І в дрібних побутових справах, і в стратегічних областях бажано проявити системність, саме вона стане запорукою безпеки. Відповідний день для турботи про сім'ю та будинок, захисту володінь, врегулювання питань про кредит, спадщини, страховці. У першій половині дня варто контролювати чуттєві імпульси.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам варто використовувати цей день для підтримки діалогу та балансу. Бажано відгукуватися на пропозиції, навіть якщо ви налаштовані скептично. Не завадять стриманість, дипломатичність та делікатність. Якщо ви не в змозі приховати свої емоції, особливо негативні, або занадто жорстко декларуєте свої принципи, ранимий співрозмовник може «закритися». І навпаки, при емоційному взаєморозумінні консенсус не надасть труднощів, а колишні відносини можна перевести на якісно інший рівень.

Водолій (21.01 - 19.02)

Водоліям варто вирішувати проблеми в комплексі, особливо, якщо мова йде про неминучу рутину. Скоротити список турбот та збігти від суєти дозволять добре організовані повсякденні процеси. Багато контактів сьогодні обумовлені пошуком допомоги, користі, вигоди. Буде актуальним тісне спілкування з колегами, домочадцями, персоналом, службою доставки або іншим сервісом по задоволенню побутових потреб. Відповідний момент для візиту в медустанову, аптеку, ветклініку, розмови з ріелтором або сімейним лікарем.

Риби (20.02 - 20.03)

Цей день дозволяє Рибам випустити на волю свій чуттєвий і творчий темперамент, але зірки радять стримати запал, особливо спочатку. Контроль за емоціями дозволить насолоджуватися кожною новою сходинкою розвитку подій, ви зможете ґрунтовно «розкуштувати» кожне почуття і враження. До найбільшої щедрості схиляє вечір: в цей час багато заборон і обмежень будуть зняті, ви зможете отримати максимальне задоволення на цілком законних підставах. Заслуговують на увагу контакти, знайомства