Гороскоп на 3 червня 2018 року

Неділя, 3 червня 2018, 11:38
Гороскоп здоров'я на 3 червня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 3 червня 2018 року

Овен

В цей день можете сміливо планувати візити в косметичний кабінет, а також проводити різні види омолоджуючих процедур. Але ось в домашніх умовах не переборщіть з очисними засобами, шкіра може відповісти роздратуванням.

Телець

Нині ви можете бути особливо сприйнятливі до зміни погодних умов, тому якщо ви відчуваєте себе недобре, відмовтеся від запланованих справ і просто відпочиньте.

Близнюки

Сьогодні ви просто зобов'язані почати нове життя без шкідливих звичок і пристрастей, і вам це вдасться, тим більше якщо ви самі бажаєте змін на краще у своєму самопочутті. Нехай хоч на день.

Рак

В цей день вам на користь піде образливе вживання фруктів і овочів. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб вони поєднувалися у ваших стравах з максимумом фантазії, вигадки і гармонійності смаку.

Лев

Хороший день, щоб повчитися позбавлятися від своєї нервозності. Нині Леви можуть навіть досягти нірвани - правда, не всі, а лише ті, хто пройшли по цьому шляху досить далеко. Однак важкий лише перший крок.

Діва

Нині вам підуть на користь різні вправи, які допоможуть вам тренувати координацію рухів. Це не тільки буде корисно вашому тілу, але і поліпшить роботу головного мозку.

Ваги

Нині вам корисно буде відмовитися від білкової їжі. Дозвольте вашому організму трохи відпочити від подібного роду ласощів. Поки що можете приготувати собі різноманітні овочеві салати: вони будуть корисні і для вашої фігури теж.

Скорпіон

Якщо ви любитель ранкових пробіжок, то сьогодні вам краще утриматися від свого улюбленого виду спорту, оскільки це може викликати неприємні наслідки для серця. А для пробіжок краще вибрати денний або вечірній час.

Стрілець

Нині особливо варто постежити за собою людям і проблемними венами. На всякий випадок профілактичні заходи можна вжити і тим Стрільцям, які таких проблем не відчувають. Використовуйте спеціальні креми в комплексі з масажем і поки відмовтеся від утомливих для ніг занять.

Козеріг

Сьогодні ваші уявлення про масштаби вашого захворювання можуть бути значною мірою перебільшені чи применшені. Достовірну інформацію вам зможуть дати тільки лікарі та вимірювальні прилади начебто градусника.

Водолій

Будьте обережні з алкоголем. Якщо все ж таки уникнути випивання пари-трійки чарок з чим-небудь міцніше кефіру не вдасться, постарайтеся все ж звести споживання міцних напоїв до мінімуму: навряд чи вони зараз принесуть вам багато задоволення.

Риби

Екстравагантність Риб в цей день може стати причиною появи в них серйозних недуг. Бажання продемонструвати довгі ноги або глибоке декольте, наприклад, цілком може привести не тільки до банальної застуди.