Гороскоп на 5 червня 2018 року

Вівторок, 5 червня 2018, 09:33
Гороскоп на сьогодні, 5 червня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп на 5 червня 2018 року

Овен (21.03 - 20.04)

У першій половині дня Овни можуть дозволити собі свободу. Це час, коли можна нікуди не поспішати, слідувати особливостям моменту або власним настром. Друга половина дня підвищить чутливість і може несподівано викликати потребу в самоті. Погляд «за лаштунки» може знадобитися вам для виконання обов'язків або рішення стратегічного фінансового питання. У цей час не варто робити що-небудь спонтанно, бажано заздалегідь передбачити можливі сценарії розвитку подій, інформує Ukr.Media.

Телець (21.04 - 21.05)

Тельцям зірки радять відкласти важливі справи до другої половини дня. Перш за все, це стосується планування, вибору стратегії і виконання найбільш відповідальних завдань, в яких ви не хотіли б допустити помилку. У цей час з'явиться більше стабільності, проясняться професійні перспективи, увійде в звичну колію настрій. принесуть найбільшу віддачу зустрічі офіційного характеру і контакти з друзями. У першій половині дня важливо не піддатися імпульсу, особливо, на тлі невпевненості.

Близнюки (22.05 - 21.06)

На початку дня Близнюки можуть вільно насолоджуватися досягнутими результатами або зробленими відкриттями. Це прекрасний час для спілкування з тими, хто розділяє ваш світогляд або впливає на нього. У другій половині дня правила почне диктувати професійний обов'язок чи життєва необхідність, доведеться стати обачнішими. Якщо ви перейшли межу, в вас заговорить жаль або тихий, але виразний голос совісті. Перш ніж говорити або діяти далі, рекомендується продумати план, стратегію.

Рак (22.06 - 23.07)

На початку дня у Раків може скластися враження, що удача їм зрадила. Зневіра або розгубленість особливо ймовірні, якщо з вами сталося щось неординарне і ви перестали розуміти, що відбувається. Друга половина дня додасть вам впевненості. Не варто розраховувати на багато, але ви отримаєте підтвердження своїх прав або моральну підтримку. Ви несподівано побачите «світло в кінці тунелю», якщо у вас трапилися фінансові неприємності, ви посварилися з друзями, дітьми, пасією.

Лев (24.07 - 23.08)

Сьогодні Левам стане в нагоді обачність. У першій половині дня зірки радять нічого не міняти: навіть якщо ситуація вам не подобається, влада навряд чи виявиться в ваших руках. Можливо, вам доведеться взяти паузу, щоб дати охолонути чужому темпераменту. У другій половині дня має сенс тимчасово ретируватися з арени дій, піти в тінь. Корисно перевірити системи безпеки, вжити заходів, аби запобігти витоку грошей і даних, а також взяти контроль над емоціями, стримати чуттєві і фінансові апетити.

Діва (24.08 - 23.09)

Першу половину дня Дівам краще присвятити поточним справам. Час не пройде даремно, особливо, якщо не вичерпаний вчорашній азартний імпульс. Не виключено, що ви зробите ще одне маленьке відкриття або проведете невеликий експеримент, який розширює ваші пізнання і можливості. У другій половині дня варто уважніше вивчати пропоновані правила: висока ймовірність підступу. Перш ніж приймати пропозицію чи погоджуватися на відвертість, варто переконатися, що з вами чесні і в ситуації немає подвійного дна.

Терези (24.09 - 23.10)

Для Терезів день почнеться з періоду свободи, її можна витратити на цікаві заняття або приємне байдикування. Спокій малоймовірний, якщо поруч з вами підприємливі друзі або гіперактивні діти. У другій половині дня зросте значення лімітів будь-якого роду, причому вони зіграють швидше позитивну роль, наприклад, допоможуть зберегти здоров'я. Можливо, вам доведеться навести порядок, згадати про дієту, лікувально-профілактичні процедури, службовий графік, домашні обов'язки, корисні звички.

Скорпіон (24.10 - 22.11)

На початку дня Скорпіонам варто утриматися від експериментів: користі від них виявиться трохи, а сили будуть витрачені даремно. З тієї ж причини, краще уникати впертості і продовження конфліктів. Друга половина дня значно поліпшить ваші позиції і розв'яже вам руки. У деяких напрямках ви будете обмежені, але це буде зроблено долею для вашого ж блага, або для блага ваших близьких. План, який запропонують вам люди, обставини або ваша власна інтуїція, буде найкращим з можливих.

Стрілець (23.11 - 21.12)

Сьогодні в більшості справ Стрільців чекає перемінний успіх. У першій половині дня буде важко позбутися від обраного стилю дій, навіть якщо він довів свою нежиттєздатність. Зробивши відкриття, при найближчому розгляді ви можете виявити, що не впізнали нічого принципово нового. Можливе розчарування в дружбі. У другій половині дня не варто порушувати межі чужого фізичного і психологічного простору, наприклад, приставати до домочадців або колег з нетактовними питаннями.

Козеріг (22.12 - 20.01)

Козерогам не варто починати день з жорсткої самодисципліни і тотального контролю. Вранці твердість потрібна лише для того, щоб утриматися від починань, в цей час вони небажані. Якщо вам здасться, що ваші плани не спрацювали, варто почекати другої половини доби: вона покаже, що ваша інтуїція укупі зі здоровим глуздом дають прекрасний результат. Але і тут не варто різко набирати темп: отримавши знак про те, що все в порядку, бажано просуватися далі за принципом «тихіше їдеш - далі будеш».

Водолій (21.01 - 19.02)

Цей день підкаже Водоліям, що пора припинити роботу, тренування, гру, подорож або інший вид активності. Як би не хотілося продовжувати, назріває перерва. Зірки підказують, що пауза піде вам на користь, так як допоможе відновити енергетичні та інші резерви. У другій половині дня не завадить твереза ​​оцінка ресурсів, які у вас є, наприклад, тотальна інспекція фінансового становища. Не завадить і перевірка надійності «домашньої фортеці», територіальних кордонів.

Риби (20.02 - 20.03)

Рибам не варто покладати особливих надій на першу половину дня, в цей час велика роль випадку. Однаково небажано просувати свої особисті інтереси і намагатися брати активну участь в колективних справах. У другій половині доби для цього складуться більш сприятливі умови, але пріоритет слід віддати не тактиці, а стратегії. Краще зробити те, що об'єктивно необхідно, а реалізацію примх і захоплюючий креатив залишити на завтра, зробити ставку на організованість, стриманість, самоконтроль.