Гороскоп на серпень 2018 року

Четвер, 16 серпня 2018, 15:45
Гороскоп на місяць: чого чекати в серпні 2018 року кожному зі знаків зодіаку.
Гороскоп на серпень 2018 року

Гороскоп на серпень 2018: Овен

Овни знаходяться у самій гущі подій. Нічне життя, вечірки і галасливі компанії - це те, що тобі зараз потрібно. Тільки не перестарайся з алкоголем. А також не варто на зло коханому приймати знаки уваги від інших чоловіків. Детальніше читай за посиланням.

Гороскоп на серпень 2018: Телець

Не відмовляйся зараз від нових проектів, вони принесуть тобі величезну вигоду. Але при цьому не варто хапатися за всі справи і виконувати відразу кілька завдань. Також тобі доведеться навчитися справлятися зі своїми патологічними ревнощами. Детальніше читай за посиланням.

Гороскоп на серпень 2018: Близнюки

В серпні у Близнюків можуть виникнути справжні спалахи щедрості, коли раптом захочеться обдарувати всіх навколо. Зверни увагу на правильне харчування. Зайві кілограми завдають додаткове навантаження на серце. Детальніше читай за посиланням.

Гороскоп на серпень 2018: Рак

Ракам потрібно скласти чіткий план своїх дій, інакше вони ризикують заплутатися в різноманітті справ. Тобі варто уникати будь-яких привабливих пропозицій про вкладення коштів. Знайди собі хобі, наприклад, спортзал або відеоігри. Детальніше читай за посиланням.

Гороскоп на серпень 2018: Лев

Для Левів серпень - не найкращий час для укладення будь-яких угод і підписання паперів. По можливості відклади ці справи на потім. Незважаючи на постійні аврали на робочому місці, здоров'я тебе не підкачає. Детальніше читай за посиланням.

Гороскоп на серпень 2018: Діва

Зараз ти - справжня фатальна жінка. Чоловіки штабелями лягають тобі під ноги, головне, не затопчи нікого. До кінця серпня існує ризик підхопити легкий нежить, тож одягайся по погоді і не виходь у дощ без парасольки. Детальніше читай за посиланням.

Гороскоп на серпень 2018: Терези

Настав час відпочити і передати кермо влади своєму помічникові або компаньйонові. Займися саморозвитком і навчанням, відвідавши семінари і тренінги за своєю спеціальністю. І відмовся від зайвих витрат у серпні. Детальніше читай за посиланням.

Гороскоп на серпень 2018: Скорпіон

При певному терпіння і впертості хобі Скорпіона може перетворитися на справжню справу, яка принесе непоганий прибуток. Застуда в серпні тобі не страшна, головне тільки, не став кондиціонер на максимум. Детальніше читай за посиланням.

Гороскоп на серпень 2018: Стрілець

Зірки рекомендують Стрільцям вирушати на південь і весело провести там час. Ну, а тим, кому відпустки цього літа вже не бачити, не потрібно сердитися. Якщо у тебе не проходять різкі перепади настрою - відвідай невропатолога. Детальніше читай за посиланням.

Гороскоп на серпень 2018: Козеріг

Козерогам не варто чекати на допомогу від оточуючих. Тим більше що про твою працьовитість можна складати легенди. Головне, не втрачай віри у свої сили, особливо коли здається, що завдання нездійсненне. Детальніше читай за посиланням.

Гороскоп на серпень 2018: Водолій

Не поспішай інвестувати кошти у сумнівні проекти. Від покупки машини і квартири також слід відмовитися, оскільки в серпні для Водоліїв занадто великий шанс нарватися на великих аферистів. Детальніше читай за посиланням.

Гороскоп на серпень 2018: Риби

Зараз Рибам найкраще скласти чіткий розпорядок дня і суворо його дотримуватися. Так тобі буде простіше все встигнути. В інтимному житті очікуються зміни, і твоє лібідо підніметься на неймовірний рівень. Детальніше читай за посиланням.