Гороскоп на квітень 2019 року

Понеділок, 1 квітня 2019, 21:58
Щасливчиками квітня стануть Козероги, Терези, Раки і Овни, а ось Рибам, Дівам, Стрільцям і Близнюкам пощастить набагато менше.
Гороскоп на квітень 2019 року

Овен: гороскоп на квітень 2019

Овнів чекають вельми сприятливі ситуації, пов'язані з далекими поїздками. Вони сміливо можуть у цей час емігрувати або зустрічатися з іноземцями – усе це принесе їм удачу. Це час сприятливий для Овнів-бізнесменів, людей "купи-продай", оскільки в бізнесі їх чекають відмінні можливості. Дуже насичений час і вдалий період, який Овнам не можна упустити.

Тілець: гороскоп на квітень 2019

У Тельців все життя може перевернутися у другій половині місяця. Можуть бути сюрпризи і несподівані ситуації, підстави, складні взаємини з товаришами і колегами, їх можуть зраджувати друзі. Але в першій половині місяця їм можна сміливо купувати нерухомість, укладати фінансові угоди, переходити на нову роботу. Також їм можна проходити медичні процедури, зокрема, операції будуть вдалими, їм також можна вирушати на відпочинок і оздоровлення до санаторію.

Близнюки: гороскоп на квітень 2019

Близнюкам квітень не обіцяє нічого хорошого, оскільки їхнім знаком буде проходити Марс, а Марс – це завжди конфлікти, непорозуміння, катастрофи. Для Близнюків це просто катастрофічний місяць: удари долі, складні ситуації, несподівані захворювання. Також якщо Близнюки планували на цей місяць будь-які хірургічні операції, то краще відмовитися від цих планів і перенести їх. Однак Близнюки легко зможуть кинути палити, якщо захочуть. Для них квітень буде відмінним часом для позбавлення від шкідливих звичок. А зайнятися цим варто, оскільки в іншому випадку шкідливі звички можуть їх просто засмоктати. Зокрема, Близнюки ризикують піти в запій.

Рак: гороскоп на квітень 2019

Раків у квітні чекає блискучий період. Вони можуть розраховувати на впливових покровителів. Також вдало складатимуться їх справи, пов'язані з влаштуванням на нову роботу, просуванням в кар'єрі, досягненням цілей і важливих вершин.

Лев: гороскоп на квітень 2019

У Левів більш-менш сприятливою буде перша половина квітня. Добре будуть складатися їх далекі поїздки, подорожі, а також підвищення освіти. Вони можуть сміливо брати кредити в цей час. У них це відповідний період для реалізації нових ідей та проектів. Але у другій половині місяця їм слід бути обережними з фінансами, особливо в кінці місяця, коли можуть бути недоліки, складні ситуації і несприятливі покупки.

Діва: гороскоп на квітень 2019

У Дів в квітні буде зберігатися непроста ситуація, особливо критична вона буде в поїздках. Дівам потрібно бути максимально обережними – вони ризикують потрапити в ДТП і нещасні випадки. Їм також краще не брати кредитів і не давати в борг. В їх житті у квітні можливі складні фінансові історії. Їм краще не ризикувати, не змінювати місце проживання та роботи.

Терези: гороскоп на квітень 2019

Терези стануть щасливцями місяця. Їх чекають блискучі партнерські взаємини. Часто будуть складатися вдалі для них ситуації. Справи будуть добре йти у всьому: в покупках, в торгівлі, в особистих стосунках і любові. Все це може бути в житті Терезів у квітні.

Скорпіон: гороскоп на квітень 2019

У Скорпіонів сприятливою буде перша половина квітня. Їх чекає успіх у любові, велика романтика і секс. Їх також буде чекати в цей час везіння і виграш. А в кінці місяця, особливо в останній декаді, їм потрібно бути обережними, тому що можливі складні ситуації з перевіряючими органами, різного роду "наїздами". Можуть бути складні ситуації в дорозі, нещасні випадки та аварії.

Стрілець: гороскоп на квітень 2019

Стрільцям також слід бути готовими до негативного періоду, особливо несприятливим квітень для них може бути в плані судів, слідства і протистояння. Стрільці ризикують також посваритися з бізнес-партнерами. В цілому буде складатися відчуття, що все дуже складно. Вони будуть приймати безліч імпульсивних і неправильних рішень. Стрільцям однозначно потрібно "пригальмувати".

Козеріг: гороскоп на квітень 2019

Вкрай важливі події у квітні чекають Козерогів. Перед ними відкриються широкі можливості в плані виграшів, тому вони сміливо можуть випробувати свою удачу в лотереї. Їх чекає процвітання, вдалі вкладення, хороші фінансові можливості. У квітні їм варто вкладати гроші в нерухомість – це будуть успішні угоди.

Водолій: гороскоп на квітень 2019

У Водоліїв складеться сприятлива ситуація у другій половині місяця, а перша буде досить непростою – з перешкодами та проблемами. А ось у другій половині квітня їх чекають важливі події в їх діяльності, роботі. Цілком можливе їх призначення на важливі пости. Однозначно, їх чекають зміни на краще, модернізація їх проектів, також буде потрібне швидке прийняття рішень. Однак у першій половині місяця Водоліям може бути непросто, особливо в плані психологічних переживань.

Риби: гороскоп на квітень 2019

Рибам найменше буде везти у квітні. Їх чекають складні ситуації, пов'язані з грошима та фінансовими питаннями. Їх можуть несподівано пограбувати, підставити або обдурити. Рибам не варто надто довіряти інформації, яка до них надходить. Їм постійно треба бути напоготові.