27 серпня 2012

18:49
У Донецьку в центрі уваги перед виборами перебувають мітинги та конфлікти всередині партійних осередків. Тим часом в області у розпалі свої пристрасті, на які центральні ЗМІ звертають мало уваги. Так сталося і з конфліктом навколо трансляції «Капрі ТВ» в місті Курахове.
18:12
У рамках регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» вченими Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна (ДНУЗТ) розроблено унікальний проект щодо створення навчально-наукового академічного містечка інноваційних технологій (Інноваційний технологічний центр).
16:03
Міжбанк закрився незначним зростанням котирувань долара, котирування євро і рубля трохи знизилися.
11:56
В результаті пожежі вогнем пошкоджено електрощиток та електрокабель, закопчені стіни та стеля.
11:42
У понеділок, 27 серпня, в деяких пунктах обміну валют Харкова подорожчав євро. Курси долара і російського рубля змінилися незначно.
11:25
Сонячного ранку 24-го серпня учасники молодіжного руху Україніка на чолі з керівником проекту Ніною Баласанян зібрались вшанувати пам'ять Т.Г.Шевченка – символу української боротьби за незалежність. Вдягнена у яскраву форму з символікою Україніки, молодь вирушила до пам'ятника й урочисто піднесла квіти.
11:12
Торги на міжбанківському валютному ринку відкрилися зниженням євро на 4 копійки, котирування долара і рубля істотно не змінилися.
13:07
На понеділок, 27 серпня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро і російського рубля та залишивши курс долара без змін.