Шматочок Індії для харків’ян

Ольга Собко  |  Вівторок, 5 квітня 2011, 12:53
Тарас Григорович Шевченко казав: «Учітесь, читайте, чужого научайтесь і свого не цурайтесь». Виконуюючи волю великого Кобзаря, намагаємось пізнати в житті щось нове і цікаве, збагатити свій внутрішній світ. Тому з великою радістю і жагою до знань ми відвідали книгарю «Є», де члени МГО AIESEC представили увазі глядачів відео-проект та лекцію на тему: «Індія - країна контрастів. Частина друга».
Шматочок Індії для харків’ян

Представник Індії, гість міста Харкова Раві розповів про культуру своєї Батьківщини. Переглядаючи слайд-шоу, вслухаючись в кожне слово Раві, всі присутні відчули теплу, майже домашню атмосферу.
Та й не дивно, адже лектор був одягнений в національний костюм дхоті, на екрані один за другим з’являлись фото живопису, архітектури, скульптури, знайдених археологами золотих жіночих прикрас, дивлячись на які захоплювало подих, а супроводжувалось все ніжною національною індійською музикою, уривками з поетичних творів. Індія дійсно країна контрастів, країна яка знайшла в собі сили не лише зберегти свої традиції та звичаї, а й розповсюджувати свій культурний вплив на інші регіони Азії.
По закінченні творчої зустрічі, глядачі подякували Раві за цікаву та змістовну лекцію, поставили питання, які їх цікавили. А Раві в свою чергу подякував за теплий прийом та нашу, ні з чим не зрівняну, українську гостинність.
 

comments powered by HyperComments