В здоровому тілі – здоровий дух: харків'янин Б. Бондаренко став чемпіоном Європи у стрибках у висоту

Понеділок, 18 липня 2011, 22:46
Харківський легкоатлет Богдан Бондаренко на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед юніорів, який пройшов у Чехії, став чемпіоном у стрибках у висоту. Як повідомив офіційний сайт Федерації легкої атлетики України, 17 липня, у заключний день змагань, він подолав планку на висоті 2 м 30 см, встановивши особистий рекорд.
В здоровому тілі – здоровий дух: харків'янин Б. Бондаренко став чемпіоном Європи у стрибках у висоту

 

"Мій успіх почався у кваліфікації, де я відчув себе дуже добре. Під час змагань усе працювало на мене. Рік тому я переніс операцію на нозі, тому радий, що моє повернення відбулося настільки швидко. Вірив, що зможу взяти 2,28, а от 2,30 стали для мене величезним сюрпризом. Але, можливо, це був пропуск на чемпіонат світу", - зазначив спортсмен.

Ще дві золоті медалі команді України в останній день змагань принесли Шериф Ель-Шериф (потрійний стрибок) та легкоатлетки, які бігли жіночу естафету 4х100 м. Одна з її учасниць, харків'янка Дар'я Піжанкова, раніше перемогла на дистанції 200 м і була другою на стометрівці.

За підсумками змагань українці виграли 14 нагород (п'ять золотих, вісім срібних і одну бронзову медалі) і в медальній таблиці посіли третє місце.

comments powered by HyperComments