«Чудовий Світ» від знаних рокерів… у Харкові

Ольга Телипська  |  Неділя, 20 жовтня 2013, 19:23
28 жовтня легендарний український рок-гурт «Воплі Відоплясова» виступить у нашому місті з підтримкою свого 10-го ювілейного альбому «Чудовий Світ». Нас очікуватимуть нові надбання «ВВ», а також невмирущі хіти в експериментальних аранжуваннях у розширеному складі, із запрошеними музикантами. А головне, феєричні враження та море емоцій, які є традиційними для концертів улюбленців публіки «ВВ».
«Чудовий Світ» від знаних рокерів… у Харкові
Протягом останніх двох років Олег Скрипка та його команда натхненно працювали у студії, «ВВ» шукав нові форми та музичне оздоблення для втілення своїх ідей у новій платівці. І ось вони готові поділитися із фанами своїм «Чудовим Світом». «ВВ» обіцяє, що нас очікуватиме світ, якого ми ще не бачили, музика, у якій поєднуються феєрична гармонія та вибухова енергія…
 
Концерт обіцяє потішити нас звучанням в усій красі нового альбому, а також отримати насолоду від старих відомих хітів. Останні, як запевняють музиканти, збагачені звуковою палітрою багатьох інструментів. Лідер «ВВ» Олег Скрипка запевнив ЗМІ: «Ми прямуємо у новий простір, рішуче вирушаємо у нові далі, де ми ще не бували. Наші музичні експерименти завершені, я б сміливо сказав, заснуванням нового стилю СИМФО-ПАНК. Бажаю всім насолоди, приємних вражень та відчуттів».
 
 
Концертний тур розпочався 20 жовтня і охопить 20 міст України. Нагадаємо, що нещодавно гурт масштабно відсвяткував своє 25-річчя. Таке «довголіття» можливе лише завдяки шаленій харизмі, потужній енергетиці, неповторній музиці та відвертості, що відчуває кожен глядач під час концертів. 
Харків’яни в очікуванні 28 жовтня, адже головне в цей день – не пропусти «Чудовий Світ» від знаних рокерів… Концерт відбудеться у понеділок, 28 жовтня у ККЗ «Україна» в рамках всеукраїнського туру на підтримку нового альбому.

 

comments powered by HyperComments