«IN MEMORIAM»: В Муніципальній галереї стартувала теоретична платформа проекту

Юлія Гуш  |  Четвер, 29 жовтня 2015, 23:16
29 жовтня в Харківській Муніципальній галереї стартувала теоретична платформа проекту «IN MEMORIAM».
«IN MEMORIAM»: В Муніципальній галереї стартувала теоретична платформа проекту

«IN MEMORIAM» являє собою масштабний ретроспективний проект, присвячений творчості художника Віталія Куликова. За задумом організаторів, цей проект має найбільш повно презентувати харківському глядачу творчий спадок Віталія Куликова як яскравого, самобутнього художника, якому був властивий власний стиль та світогляд.

В межах теоретичної платформи прозвучать доповіді мистецтвознавців та критиків про життєвий та творчий шлях Віталія Куликова. Так, 29 жовтня відбулася презентація альбому «Віталій Куликов. Малюнки», в якій взяли участь його автори та укладачі. До книги увійшла низка робіт художника, хоча за словами авторів, в ній представлені не всі його малюнки. Як було сказано під час презентації, альбом «Віталій Куликов. Малюнки» буде розповсюджуватися по харківським вишам. А 30 жовтня о 18.00 пройде презентація книги Ольги Балашової та Лізавети Герман «Мистецтво українських шістдесятників».

На даний момент в Муніципальній галереї триває виставка живопису Віталія Куликова. До неї увійшли роботи, написані за останні 5 років життя художника. До цього вони ніде не експонувалися. Завершиться виставка 27 листопада.

Фотогалерея

comments powered by HyperComments