"Україна - це ми": в Харкові до Дня Незалежності відкриваєтсья фотовиставка

П'ятниця, 19 серпня 2016, 17:00
В "Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва" 21 серпня стартує фотовиставка «Україна - це ми», присвячена Дню Прапора України та 25-й річниці Дня Незалежності України.
"Україна - це ми": в Харкові до Дня Незалежності відкриваєтсья фотовиставка

Про це повідомляється на сайті Центру. 

"Природа України радує око. Однією з найяскравіших перлин країни є наша рідна Слобожанщина. Але Україна, насамперед, – це наш український народ — сильний, витривалий, колоритний, щирий та талановитий, його багата героїчними подіями історія та культура. Частина цієї краси та різноманітності, народного колориту буде представлена  в  світлинах: патріотичні заходи, українська природа, затишні куточки сіл, туристичні пам’ятки Харківщини та інші", - сказано в анонсі.

Виставка проходитиме с 21 серпня до 2 вересня за підтримки Харківської територіальної організації партії «Солідарність» — Блок Петра Порошенка».

Вхід - вільний. Урочисте відкриття відбудеться в понеділок о 13.00.

Час роботи: з 10.00 до 17.30. Вихідні:  субота, неділя. Адреса:  м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 2-го поверху.

Нагадаємо, 18 серпня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбулася презентація арт-проекту «Ми – українці!», присвяченого 25-й річниці з Дня Незалежності.

comments powered by HyperComments