Харків`яни відтепер можуть подивитися на область зверху

Світлана Хлестова  |  Вівторок, 29 листопада 2016, 18:26
29 листопада в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбулася презентація книги «Дивовижна земля харківська».
Харків`яни відтепер можуть подивитися на область зверху

Над книгою депутат Харківської міської ради Габріел Михайлов та фотохудожник Володимир Бисов працювали близько двох років. Втім, знімки, які увійшли до неї, збиралися не менше 10-15 років.

««Земля Харківська» - сучасне видання, яке показує красу нашого краю. Безумовно, тут є Харків, види міста. Крім усього цього, основний акцент ми зробили на польотах – ми спробували показати Харківщину з висоти» - зазначив Габріел Михайлов.

За його словами, видання абсолютно соціальне – його передадуть у бібліотеки і школи міста.

«Альбом – свого роду нововведення. Оригінальність проекту полягає в тому, що це класичний фотоальбом. Тут є тексти в необхідній мінімальній кількості, але фотографії надані фактично в первісному вигляді. Це своєрідна книга-виставка», - зазначив Володимир Бисов.

Щоб зняти краси області з висоти, автори вилітали на невеликому літаку з аеродрому «Коротич».

«Мені здавалося, що я Харківську область я знаю, як свої п'ять пальців, виявилося, що як 3,5. Виявилося, що є прекрасні місця, де я ще не був», - заявив Володимир Бисов.

Автори відзначили, що в книгу, яка вийшла накладом 1 тисяча примірників, увійшли тільки сучасні фотографії, зроблені харківським фотохудожником Володимиром Бисовим. Серед місць, де знімали для фотоальбому, – Чугуїв, Ізюм, Краснокутський дендропарк, Кочеток, Коробові Хутори та інші.

На презентації фотохудожник поділився, що зараз він разом з Габріелем Михайловим працює над книгою про Одесу.

comments powered by HyperComments