Вертеп-фест 2017 відбудеться під патронатом голови ХОДА Юлії Світличної

Середа, 11 січня 2017, 14:37
Харківська обладміністрація допомогла організаторам в організації, методичній та режисерській роботі.
Вертеп-фест 2017 відбудеться під патронатом голови ХОДА Юлії Світличної

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

"Наше завдання - аби все пройшло чітко, організовано, і щоб не виникало ніяких питань та зауважень", - підкреслив заступник голови - керівник апарату ХОДА Анатолій Бабічев.

Фестиваль стартує 13 січня о 12.00. Першим дійством стане вертеп-парад, під час якого учасники фестивалю двома колонами пройдуть назустріч з майдану Свободи та майдану Конституції. 

З 14:00 до 18:00 13 січня та з 12:00 до 18:00 14 січня перед ХНАТОБом ім. М.В.Лисенка відбуватиметься концерт, у якому візьмуть участь дитячі й дорослі, музичні і драматичні, традиційні та сучасні колективи.

Харків`яни зможуть стати глядачами фестивалю біля пам’ятника Т.Г. Шевченку та поблизу торговельних центрів і супермаркетів міста.

Також 13-14 січня на сходинках ХНАТОБу ім. М.В.Лисенка буде відбуватися "Лукфест", на площадках якого пропонуватимуться гарячі страви слобожанської кухні.

Нагадаємо, під час фестивалю свої виступи представлять як творчі та театральні колективи, так і громадські об’єднання та організації. Серед них – Адапційно-культурний центр, який допомагає переселенцям краще адаптуватися до життя на новому місці.

Також до Харкова з`їдуться вертепні колективи з усіх куточків України.

comments powered by HyperComments