Харківська «Солідарність» відзначила день поезій

Середа, 22 березня 2017, 16:09
Всесвітній день поезії відзначається 21 березня у відповідності з резолюцією 30-ї сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО
Харківська «Солідарність» відзначила день поезій

Саме в цей день до районного партійного офісу «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» були запрошені кегичани, які не просто закохані в поезію, а складають звичайні слова у віршовані рядки, які здатні свої відчуття, світосприйняття висловити на високій поетичній ноті.

Як розповіла керівник секретаріату Кегичівської районної організації партії «БПП «Солідарність» Валентина Лесь, в цей день у партійному офісі поезії була відведена основна частина свята. Звучали вірші Т. Шевченка, В. Стуса, Л .Костенко та інших геніїв української поезії, місцеві поети також читали свої вірші, досить змістовні, вдалі, які захоплювали, надихали, спонукали до роздумів.

«На мою думка, цей день був вибраний не випадково, адже це день весняного рівноденства, день астрономічної весни, справжнього пробудження природи, коли вона сповнюється особливої чарівності і магії краси», - зазначила Валентина Лесь.

Раніше харківська «Солідарність» до Міжнародного дня щастя привітала прийомні сім’ї. Саме в цей день депутат Красноградської районної ради від партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» Володимир Бербушенко та голова Красноградської районної організації партії «БПП «Солідарність» Олександра Темченко привітали жінок-ветеранів, багатодітні родини та прийомні сім’ї.

comments powered by HyperComments