Сьогодні в Харкові відкриється виставка художника зі Львова

П'ятниця, 22 грудня 2017, 13:46
Сьогодні о 18.00 у Харківській муніципальній галереї відкриється виставка художника Олексія Хорошко.
Сьогодні в Харкові відкриється виставка художника зі Львова

Про це повідомляють у закладі. 

"Приходьте на зовсім новий мультимедыйний проект давнього друга МГ, та nonstopoвця - Олексія Хорошко (Львів) ", - сказано в повідомленні. Виставка триватиме з 22 грудня 2017 до 13 січня 2018.

"«НАЗВИ» - це процес (результат) колективних дій, спрямованих на означення, або вказування на реальний, або гіпотетичний світ, відповідно до своїх інтенцій. Тим самим, відбувається фіксація, або пристосування значень, якостей, явищ об’єктам реального, або гіпотетичного світу. «Називання» - процес, або результат домовленостей між учасниками комунікації, метою якого є передача повідомлення. У процесі комунікації назви вміщують у себе як інформацію про об’єкт, так і ставлення до цієї інформації. Інакше кажучи, те, про що я пропоную дізнатись, та те, як я це презентую", - сказано в анонсі.

Художник народився у 1978 р. у м. Луганськ. 1993-1998рр. - навчання у Луганському коледжі культури та мистецтва. 1998-2004 рр. - навчання на кафедрі монументально-декоративного живопису Львівської академії мистецтв. 2008 р. – лауреат фестивалю молодіжних проектів NON STOP Media IV 2010 р. - стипендіат GAUDE POLONIA, куратор Марек Гоздзієвскі, Центр Сучасного Мистецтва Замок Уяздовскі, Варшава. З 2010 р. – викладач Львівської Національної Академії мистецтв. З 2017р. – головний художник Львівського академічного драматичного театру ім. Лесі Українки. Автор багатьох проектів в Україні та за її межами.

comments powered by HyperComments