Телеведучі Горбунов та Осадча проведуть в Харкові танцювальний конкурс

Понеділок, 26 лютого 2018, 15:30
Конкурс для танцювальних пар проходитиме в межах Dafi Fashion Days, переможці якого зможуть виграти приз у 10 000 гривень.
Телеведучі Горбунов та Осадча проведуть в Харкові танцювальний конкурс

Dafi Fashion Days буде проходити 16 та 17 березня в ТЦ «Дафі», передає PR-агентство «Bagels&Letters». Спеціальними гостями заходу стануть телеведучі Юрій Горбунов та Катя Осадча, які 16 березня проведуть конкурс для танцювальних пар. Взяти участь у змаганнях зможуть аматори та професіонали віком від 18 років. Переможці конкурсу отримають  приз сумою 10 000 гривень.

Щодо основного заходу, то протягом двох днів відвідувачі зможуть подивитися покази колекцій весни-літа 2018 для дорослих і дітей, відвідати безкоштовні майстер-класи і консультації професійних стилістів, візажистів і перукарів. Крім того, організатори Dafi Fashion Days, за старою традицією, знову запропонували своїм гостям і учасникам нову тему під гаслом «Живи, люби, танцюй від щастя».

«Танець, як і мода, дають можливість відчути смак життя, її багатогранність, - розповіла Юлія Швецова, беззмінний арт-директор DFD, - Харків - місто з сильними танцювальними традиціями. Тому у нас виникла ідея об'єднати танцювальний майданчик і подіум, як два поняття, які символізують прагнення до свободи самовираження».

«Цього року ми вирішили зробити подарунок харків'янам, запросивши зоряну пару, за розвитком відносин яких багато спостерігали, - розповідає Наталя Борисова, директор з маркетингу мережі «Дафі», - Юрій Горбунов вів популярне шоу «Танці з зірками», а Катя Осадча - особа телепроекту «Світське життя». Ця пара об'єднує в собі моду і танець, буквально, уособлює їх. Так народилася ідея Dafi Fashion Dance як конкурсу танців, де велику роль грає не тільки володіння технікою, а й почуття смаку і стилю учасників».

Пари, які будуть брати участь в конкурсі, мають виконати танок з європейської або латиноамериканської бальної програми. Також вони можуть проявити себе в сучасній хореографії. В результаті кастингу виберуть 12 пар, між якими за жеребом будуть розподілені танці. Конкурсантам доведеться придумати і створити основу своєї танцювальної історії. Так як проект називається Dafi Fashion Dance, то журі будуть оцінювати конкурсантів не тільки по артистизму і технікою виконання, але і за стилістикою образів самих танцюристів. Подати заявку можна до 12:00 02.03.2018.

Програма Dafi Fashion Days - 2018

п'ятниця, 16 березня

12:00 - 20:00 - майстер-класи і консультації стилістів та візажистів

18:00 - 21:00 - танцювальний конкурс Dafi Fashion Dance, ведучі - Юрій Горбунов та Катя Осадча, покази нових колекцій SS-2018 та нагородження пар-переможців. В урочистому відкритті DFD-2018 беруть участь актори "Майстерня 55".

субота, 17 березня

12:00 -16: 00 - майстер-класи і консультації стилістів та візажистів

13.00 - 16.00 - показ колекцій SS-2018 світових брендів дитячого та дорослого одягу, представлених в ТРЦ "Дафі", а також демонстрація одягу для собак маленьких порід.

16:00 - Урочисте закриття Dafi Fashion Days.

 

comments powered by HyperComments