Симфонічний оркестр зіграє під відкритим небом у центрі Харкова

Вівторок, 11 вересня 2018, 18:21
Молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський» готується до відкриття нового концертного сезону, наміченому на 14 вересня.
Симфонічний оркестр зіграє під відкритим небом у центрі Харкова

Зараз молоді музиканти активно працюють на репетиціях під керівництвом диригента, заслуженого діяча мистецтв України Юрія Яковенко. Але перша зустріч музикантів зі своїми глядачами відбудеться в середу, 12 вересня, коли оркестр в повному складі вийде на площу Архітекторів, щоб провести репетицію під відкритим небом.

«Ми хотіли би ближче познайомити харків'ян з оркестром, зіграти для них красиву, «живу» музику, ну і, звичайно, запросити всіх на відкриття сезону. - говорить заступник директора оркестру Олександр Дворніченко - У цей день ми хочемо поділитися класичною музикою з нашими друзям, старими і тими, які почують нас вперше».

Ділитися музикою оркестранти будуть не тільки в описовому, але і в буквальному сенсі. Всім глядачам репетиції подарують запрошення на концерт - відкриття сезону, що дозволяє при купівлі одного квитка отримати в подарунок ще один. Директор оркестру Олена Єрьоміна так пояснила ідею подарунка: "Звичайно ж, ми вважаємо, що музика - найкращий подарунок! Ми даруємо музику нашими глядачами і хочемо, щоб вони, в свою чергу, могли поділитися цим подарунком зі своїми друзями, запросивши їх на наш концерт".

Нагадуємо, що відкрита репетиція МАСО пройде в середу, 12 вересня, на площі Архітекторів, біля станції метро «Архітектора Бекетова» з 16:00 до 17:00. А вже в п'ятницю, 14 вересня, в Будинку Алчевських (ДК поліції) відбудеться відкриття концертного сезону 2018/19 МАСО «Слобожанський», на якому прозвучать симфонічна сюїта «Шехеразада» Римського-Корсакова і «Кармен-сюїта» Бізе-Щедріна. Диригент - Юрій Яковенко. Початок о 19:00.

comments powered by HyperComments