Харківський артист став переможцем міжнародного конкурсу в Берліні

Вівторок, 26 лютого 2019, 13:15
Соліст балету «Схід Опера» Владислав Босенко посів перше місце на міжнародному балетному конкурсі Tanzolymp 2019.
Харківський артист став переможцем міжнародного конкурсу в Берліні

Владислав Босенко завоював “золото” за виконання танцю Базиля з балету «Дон Кіхот», варіацій з балету «Полум'я Парижа» і танцювального номера Opression. За його словами, конкурс був напрочуд цікавим. Там брали участь учасники з різних країн, було авторитетне журі. Сам артист тішиться своєю перемогою та відзначає, що вона може стати хорошим поштовхом для подальшого зростання. 

Як передає прес-служба “Схід Опера”, до складу журі щорічного конкурсу Tanzolymp увійшли представники провідних театрів опери і балету з різних куточків світу. Це були майстри з таких країн, як Франція, Німеччина, Бельгія, Грузія, Бразилія, Україна, Португалія, Китай, Південна Корея, Росія, Швейцарія.  

Сам Владислав Босенко на сцені Схід Опера виконує провідні партії в балетах «Лускунчик», «Пер Гюнт», «Дон Кіхот», «Спляча красуня», «Собор Паризької Богоматері» тощо. А сама Схід OPERA - стала новим брендом ХНАТОБу, під яким пройшло відкриття 143-й сезону. Він має на меті оновлення сприйняття театру і запуск інноваційної ідеї щодо його розвитку як сучасного центру музичної і театральної культури. 

comments powered by HyperComments