Український тур відомої американської співачки LP стартує в Харкові

Понеділок, 25 березня 2019, 15:16
Самобутня американська співачка LP, вона ж – Лаура Перґоліцці – вперше дасть концерт у Харкові. Раніше виконавиця вже виступала в Києві – сольно та в якості хедлайнерки масштабного фестивалю Atlas Weekend.
Український тур відомої американської співачки LP стартує в Харкові

Цього разу LP відправиться в міні-тур Україною, який розпочнеться 13 квітня в Харкові.

У короткому відеозверненні співачка запрошує всіх харківських шанувальників на свій виступ у Палаці спорту. За словами організатора - компанії «Ампулка», акційні квитки на концерт були розкуплені всього за 12 хвилин після старту продажу.

На концерті в Харкові LP презентує пісні зі свого останнього релізу «Heart to Mouth». Світовий тур на підтримку альбому стартував в січні в США та охопить 14 країн, зокрема Україну.

Платівка вийшла в грудні минулого року та отримала позитивні відгуки критиків. Авторитетне ірландське видання Independent.ie, наприклад, оцінило реліз в 8/10, наголосив, що «LP під силу вкрасти корону Lady Gaga як самого дивного й універсального хітмейкера в світі». Яскраві й щирі мелодії Лаури, її дзвінкий голос та сценічний шарм полюбилися меломанам по обидва боки океану.

Музичну кар'єру Лаура Перґоліцці розпочала в 2001-му, переїхавши з рідного Лонг-Айленда до Нью-Йорка та взявши за псевдонім власні ініціали. Сьогодні на рахунку LP п'ять альбомів. Справжнім проривом для виконавиці став четвертий лонгплей «Lost on You», який побачив світ в 2016-му. Платівка увійшла в першу десятку європейських чартів, отримала «платиновий» статус в Італії, Франції та Польщі. Однойменний сингл, що випереджав вихід альбому, став світовим суперхітом й візитною карткою співачки.

LP не тільки займається сольною кар'єрою, але й співпрацює з багатьма зірками. Лаура писала пісні для Ріанни, Cher, Крістіни Агілери й Backstreet Boys – причому, хіт для Ріанни, за її словами, народився на «дешевому укулеле», який вона випадково прихопила до студії. Минулого року LP заспівала дуетом із французької дівою Мілен Фармер та взяла участь у записі нового альбому екс-фронтмена культової британської групи The Smiths Морріссі, вихід якого очікується в травні.

Купити квитки на концерт LP у Харкові можна на сайте Інтернет-білет. 

Розклад українського туру LP: 

13 квітня – Харків, Палац спорту

14 квітня – Київ, Палац спорту

16 квітня – Одеса, Палац спорту

18 квітня – Львів, Велотрек «СКА».

Треклист альбому LP «Heart to Mouth»:

1. Dreamcatcher

2. When I'm Over You

3. One Night in the Sun

4. Girls Go Wild

5. Recovery

6. The Power

7. Dreamer

8. House On Fire

9. Hey Nice To Know Ya

10. Die For Your Love

11. Shaken

12. Special

 

comments powered by HyperComments