Харків’янам представлять франко-швейцарський поетичний перформанс

Понеділок, 1 квітня 2019, 13:37
В Харківській філармонії пройде перформанс за участі артистів зі Швейцарії та Франції.
Харків’янам представлять франко-швейцарський поетичний перформанс

25 квітня в межах року французької мови в Україні в Харкові відбудеться виступ швейцарської органістки Аврори Бааль та сценічного декламатора із Франції Емманюеля Плентеля. Вони мають представити нетипову органну програму. На найбільшому в Україні органі будуть виконані твори композиторів таких країн, як Швейцарія, Канада, Франція, Марокко та Бельгія. Зокрема, лунатимуть - шедеври Саті, Онеґґера, Мессіана. Доповненням концерту стане декламування поезій Еммануеля Плентеля, митця Франції, який прославився експериментами з музикою та словами.

Емманюель Плентель під  музику симфонічного оркестру створює музично-поетичні постановки на сценах усіх європейських країн, також він виступав у Саудівській Аравії та Ізраїлі. Аврора Бааль вивчала фортепіано, орган та теорію музики у Ліоні,  здобула ступінь магістра у відомій швейцарській музичній академії Schola Cantorum Basiliensis. На сцені вона майстерно поєднує музичну класики з творами сучасних експериментальних композиторів.

Емманюель Плентель та Аврора Бааль вперше відвідають Харків. Побачити їх виступ їх можна у Харківській філармонії 25 квітня о 18:30.

 

comments powered by HyperComments