Концерт LP в Харкові відкриють сестри-близнючки з Лондона

Субота, 6 квітня 2019, 10:48
У суботу, 13 квітня, в Харкові вперше дасть концерт яскрава американська співачка LP. Виконавиця виступить у нашому місті в рамках свого першого міні-туру по Україні.
Концерт LP в Харкові відкриють сестри-близнючки з Лондона

Перший концерт LP в Харкові відбудеться в Палаці спорту. Далі Лаура Перґоліцці виступить у Києві, Одесі та Львові. Співачка представить композиції зі свого останнього альбому "Heart to Mouth", світовий тур на підтримку якого почався в січні в США та охопить 14 країн, в тому числі Україну.

Відкриє концерт харизматичний дарк-поп дует із Лондона Bloom Twins. До складу групи входять сестри-близнючки Аня та Соня Купрієнко. Дівчата народилися в Броварах, в п'ять років почали грати на музичних інструментах, а вже в 16-річному віці підписали свій перший професійний контракт та перебралися в світову столицю музики Лондон.

Дебютний сингл "Fahrenheit" – кавер на трек британської електропоп-групи Kish Mauve – побачив світ у 2013-му, коли учасницям Bloom Twins було всього 17. Композиція отримала премію MTV IGGY Artist of the Week, а критики відзначили вишуканий вокал сестер та фортепіанні аранжування. До речі, Аня і Соня не тільки співають, а ще й грають на клавішних, флейті та губній гармошці.

Незважаючи на переїзд до Великобританії, сестри позиціонують себе як українки й не залишаються осторонь від подій у країні: в 2014-му на підтримку Євромайдану вони заспівали правозахисний гімн Боба Марлі "Get up Stand up" – в інтерпретації Bloom Twins композиція отримала назву "Get up Stand up #WeAreUkraine". Протягом наступних кількох років група випустила ряд синглів, продовжуючи відкривати нові грані музики. Наразі сестри працюють над своїм першим міні-альбомом.

Серед шанувальників Bloom Twins – музиканти зі світовими іменами. Група виступала на одній сцені з Eels, Duran Duran, Seal, Нілом Роджерсом та іншими відомими виконавцями.

Купити квитки на концерт в Харкові можна тут. Кількість квитків обмежена, тому не зволікайте!

 Розклад українського туру LP та Bloom Twins:

 13 квітня – Харків, Палац спорту

14 квітня – Київ, Палац спорту

16 квітня – Одеса, Палац спорту

18 квітня – Львів, Велотрек «СКА».

 

comments powered by HyperComments