В Харкові виступить харизматичний Dan Balan

Четвер, 2 травня 2019, 11:41
На харківську публіку очікує мега-круте Live Show від Дана Балана. Це буде виступ артиста в рамках його туру по містам України.
В Харкові виступить харизматичний Dan Balan

Співак обіцяє, що концерт подарує кожному присутньому гарні емоції, феєричний настрій та стане справжнім натхненням.

Він, чиї пісні відомі слухачам по всьому світу, він, хто на концертах на одній хвилі разом з публікою насолоджується музикою, чекає саме тебе. Співак запалить сцену своїми нестримними емоціями, неперевершеним вокалом та драйвовою музикою. Це буде найкращий початок літа для багатьох, хто побачить наживо виступ Дана Балана. Квитки вже можна купити, перейшовши за посиланням. За допомогою цього квиткового сервісу можна купувати електронні квитки на будь-які культурні заходи Харкова та інших міст України.

Поспішай на Live Show від Дана Балана!

Мега-популярний артист, в колекції котрого є нагороди від Echo Awards та MTV Music Awards, пройшов довгий шлях до світового визнання. Свою творчу діяльність співак розпочав зі створення молдавського гурту O-zone. Саме пісня цього гурту Dragostea Din Tei у свій час була найпопулярнішим хітом, котрий тримався на перших місцях музичних чартів більше як 30-ти країн світу. За пісню, написану для Ріанни, Дан Балан став номінантом на «Греммі». Відомий всьому світу мультиінструменталіст, автор пісень, співак та режисер являється також улюбленцем української публіки.

Минулого року він вже виступав перед харківською публікою, викликавши справжній фурор серед глядачів, запаливши їх серця своєю творчістю. В 2018 році не всі охочі змогли побувати на концерті Дана Балана, тому якщо ти цього року не хочеш пропустити його виступ, швидше купуй квитки собі та своїм друзям: https://kharkiv.ticketsbox.com/dan-balan/. Маючи квиток, ти можеш бути впевнений, що твоє літо розпочнеться мегакрутим виступом Дана Балана. Артист обіцяє незабутнє шоу та багато сюрпризів.

Разом з співаком на сцені будуть грати музику неймовірно талановиті музиканти, котрі особливо майстерно виконують кожну ноту музикальних хітів Дана Балана. Це буде дуже гарячий та максимально надихаючий виступ артиста. Приходь потанцювати під запальні композиції Дана Балана до Літопарку разом з квитками від TicketsBox та веселою компанією – буде гаряче!

 

comments powered by HyperComments